Οι (άλλες…) τρεις φορές που σκόνταψε ο Τζο Μπάιντεν

Να έφταιγε το κακό το μάτι; Η βιασύνη ή το βαθύ γήρας; Οποια και να είναι η αιτία, το σημερινό βίντεο με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να σκοντάφτει τρεις φορές πάνω στην προσπάθειά του να ανέβει…με γρήγορο ρυθμό τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One έκανε το γύρο του κόσμου.

Δεν είναι σίγουρο πως ο Αμερικανός πρόεδρος όντως βιαζόταν να επιβιβαστεί ώστε να μεταβεί στην Ατλάντα, όπου είναι προγραμματισμένες οι συναντήσεις του με εκπροσώπους της ασιατικής κοινότητας έπειτα από το πρόσφατο, αποτρόπαιο φονικό οκτώ ατόμων ασιατικής καταγωγής από νεαρό λευκό Αμερικανό.

Ωστόσο οι τρεις διαδοχικές φορές, που σκόνταψε ο Μπάιντεν πάνω στα σκαλιά του προεδρικού αεροσκάφους ενώ (ευτυχώς…) κρατούσε γερά την κουπαστή, σκόρπισαν αρκετά χαμόγελα σε αυτούς που προσπάθησαν να φανταστούν την πιθανή αντίδραση του προκατόχου του, Ντόναλντ Τραμπ που συχνά τον αποκαλούσε περιπαιχτικά “Sleepy Joe”, δηλαδή “Κοιμίση Τζο”.

Αφού σκόνταψε τρεις φορές και απέφυγε τα πολύ χειρότερα ο Τζο Μπάιντεν φανερά…ικανοποιημένος (εάν όχι ανακουφισμένος) χαιρέτισε αξιωματούχους και δημοσιογράφους καθησυχάζοντάς τους πως τα κατάφερε!

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.