Με αυτές τις εικόνες διασύρεται η Τουρκία διεθνώς – Κατάλαβες Χρυσοχοΐδη γιατί δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια;

Ο σημαντικός γεωπολιτικός αναλυτής και φίλος της Ελλάδας, Σεθ Φράντζμαν, αναπαρήγαγε στο Twitter βίντεο από βίαιες προσαγωγές στην Τουρκία για να δείξει -και στην αμερικανική κυβέρνηση- τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη γείτονα.

Ο Σεθ Φράντζμαν είναι υπέρμαχος της ελληνοϊσραηλινής συμμαχίας και των υπολοίπων επωφελών σχεδιασμών στην περιοχή μας. Αναμενόμενο να «δέρνει» τους Τούρκους.

Προσέξτε τώρα που είναι η παγίδα. Στη χώρα μας το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, που παριστάνει το «Προστασίας του Πολίτη», έχει «ξεφύγει» με την παρούσα κυβέρνηση και διακρίνεται από μια κοτζαμπάσικη αντίληψη περί «νόμου και τάξης», χρησιμοποιώντας «ειδικούς φρουρούς» ως πραιτωριανούς του καθεστώτος για να χτυπάνε διαδηλωτές και να προβαίνουν σε διάφορες άλλες ανοησίες – «μαγκιές» που παραπέμπουν σε πολύ περασμένες δεκαετίες.

Ορισμένοι φαίνεται ότι ακόμα ζουν στην εποχή του ψυχρού πολέμου, απολιθώματα κανονικά, δεν έχουν σχέση με το 2021 αλλά με το κράτος -και κυρίως το παρακράτος- της ΕΡΕ.

Αυτές οι ανοησίες πρέπει να τελειώσουν άμεσα.

Η Ελλάδα είναι αστική δημοκρατία, δεν είναι ερντογανιστάν, αν και φαίνεται ότι ο Ερντογάν έχει πολλούς θιασώτες στη χώρα μας.

Πάμε όμως στο σημαντικό. Που είναι το εθνικό.

Εικόνες σαν αυτές της Τουρκίας δυστυχώς συμβαίνουν και στην Ελλάδα, επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μόνο που όλοι αυτοί οι «μπάτσοι» της κακιάς ώρας πρέπει άμεσα να καταλάβουν ότι οι πράξεις τους και οι «μαγκιές» τους μπορούν να εκθέσουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς.

Για να αποφύγουμε διασυρμό της Ελλάδας εξαιτίας των «ορκ» του Χρυσοχοΐδη, βρείτε τρόπο εκεί στο «Προστασίας του Πολίτη» να συμπεριφέρεστε ως Αστυνομία δυτικής δημοκρατίας και όχι σαν «μπάτσοι» αυταρχικού καθεστώτος.

Η Ελλάδα είναι αστική δημοκρατία, δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Θα είστε απόλυτα υπεύθυνοι εάν η χώρα εξευτελιστεί διεθνώς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.