Τώρα αρχίζει ο… «χορός των δαιμόνων»

Η ανάρτηση της ορκωμοσίας του Τζον Μπαιντενστο YouTube έδειξε μια σκληρή πραγματικότητα για την νέα ηγεσία του Λευκού Οίκου. 

Τα dislike ήταν δέκα φόρες περισσότερα, (δεκάδες χιλιάδες), από  τα like, με αποτέλεσμα κάποιοι αιθεροβάμονες του νέου προέδρου να απαιτήσουν να κατέβει για να μην συνεχιστεί αυτό το νέο φιάσκο πριν καλα καλά αναλάβει τα καθήκοντα του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι δυο πράγματα :

Πρώτον: Αυτοί που πανηγύριζαν την έξωση του Τραμπ ήταν όλοι αυτοί που είχαν οδηγήσει τις ΗΠΑ σε αμέτρητους πολέμους, την είχαν φτάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, ενώ είχαν προωθήσει με λύσσα όλες τις διαστρωμένεςαρχές της Νέας Τάξης και μάλιστα ήθελαν να τις επιβάλλουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεύτερον: Η αποχώρηση του Τραμπ από τηνΟυάσιγκτον δεν σήμαινε με τίποτα και αυτό το γνωρίζουν καλα οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου, ότι το σύστημα που είχε φέρει για πρώτη φορά στην εξουσία τελειώνει εδώ. Αντίθετα για πολλούς τώρα αρχίζει ο νέος γύρος αντιπαράθεσης, καθώς έχει κτιστεί ένα μεγάλο ανθρώπινο τείχος υποστηρικτικών του που είναιανεξάρτητοι από το διεφθαρμένο αμερικανικό πολιτικό σύστημα.

Αλλά το πιο επικίνδυνο τώρα με την  νέα κατάσταση, την οποία έσπευσαν να εξυμνήσουν χαρακτηριστικά όλα τα ελληνόφωνα ανθελληνικά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, είναι ότι επανέρχεται μια αντιρωσική υστερία της αμερικανικής προεδρίας. αυτή που είχε εκδηλωθεί με γλαφυρό τρόπο με το σύστημα Ομπάμα Κλίντον με όλες τις συνέπειες για την παγκόσμια ειρήνη.

Αυτό φάνηκε με τραγελαφικότρόπο όταν έγινε γνωστό πως η κυρία Κλίντον,που είχε χάσει τις εκλογές από τον Τραμπ και έτρεφε πολλά απωθημένα εναντίον του, είχε επικοινωνήσει με την κυρία Πελόζι, άσπονδη επίσης εχθρό του Ντοναλντ Τραμπ και της είπεμε στόμφο πως αυτοί που διοργάνωσαν ταεπεισόδια στον Λευκό Οίκο ήταν…οργανωμένο ιαπό τον πρόεδρο της Ρωσίας, Πούτιν, «Round Up the Usual Suspects; Don’t Forget Putin». Μάλιστα!

Από εδώ και πέρα οι τύχες των ΗΠΑ, αλλά και γενικότερα του κόσμου, θα κρέμονται από μια κλωστή, καθώς οι αδίστακτοι νέοι αφέντες δεν θα τους  καεί καρφί εάν εξαπολύσουν ένα νατοϊκό πόλεμο με την Ρωσία με όλες τις ανεξέλεγκτες συνέπειες. Τα ερεθίσματα πολλά,όπως : Ουκρανία, Γεωργία, Βαλτική, κλπ.

Η μόνη ελπίδα είναι πως το σύστημα του Τραμπ θα μπορέσει να ορθωθεί και να αντιμετωπίσει με επιτυχία όλον αυτό τον χορό των διαμονών που εγκαταστάθηκε ξανά στην αμερικανική πρωτεύουσα και που πρώτη τον άρχισε ην γνωστή σατανίστρια Λαίδη Γκάγκα

Ίδωμεν!

Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.