Πλούσιοι θα πηγαίνουν διακοπές για… εμβολιασμό στο Ντουμπάι

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο βρήκαν, μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου, λύση στο θέμα του εμβολιασμού. 

Σε μια περίοδο που οι αγγλικές υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για να αποκτηθεί ανοσία σε σημαντικό μέρος του πληθυσμού, θέτοντας ως στόχο να έχουν εμβολιασθεί 13 εκατομμύρια πολίτες μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, το απρόσιτο, για τους περισσότερους, ταξιδιωτικό πρακτορείο Knightsbridge Circle, προσφέρει ταξίδια για εμβολιασμό στους πελάτες του.

Τα μέλη του πρακτορείου, στο οποίο ανήκουν οι πλουσιότεροι του κόσμου, με την καταβολή 40.000 λιρών θα λαμβάνουν στο Ντουμπάι και την Ινδία τη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Το Knightsbridge Circle προσφέρει στα μέλη, σε όσους είναι άνω των 65 ετών, που καταβάλλουν ετήσια συνδρομή 25.000 λίρες, τη δυνατότητα να ταξιδέψουν, με ιδιωτικά αεροσκάφη, στην πρώτη θέση, σε προορισμούς που χορηγούν ιδιωτικά το εμβόλιο.

Όπως αποκαλύπτει ο ιδρυτής του πρακτορείου, Στιούαρτ Μακνίλ, οι πελάτες θα λαμβάνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εμβόλια των φαρμακευτικών εταιρειών  Pfizer και Sinopharm.

Το τεράστιο ποσό των 40.000, που απαιτείται για το ταξίδι, θα περιλαμβάνει διαμονή σε τοποθεσία με θέα τη θάλασσα, εκτός από τη χορήγηση του εμβολίου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.