Ο «άριστος» Μπολσονάρου χρεοκόπησε την Βραζιλία!

Το νέο έτος έφερε τη Βραζιλία μια από τις μεγαλύτερες χώρες της Λατινικής Αμερικής ,με μια οικονομία πολυδιαφημισμένη για τους δείκτες ανάπτυξης της όλα τα προηγούμενα χρόνια να ανακοινώνει επίσημα τη χρεοκοπία της.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας επισήμως σαν άλλος Χαρίλαος Τρικούπης ανακοίνωσε τη χρεοκοπία και σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας του. Ο τρόπος με τον οποίο ο Μπολσονάρου ανέβηκε στον προεδρικό θώκο είναι γνωστός ,με μανία και μαεστρία καταδίωξε τον κεντροαριστερό πρώην Πρόεδρο Λούλα για να μην κατέβει υποψήφιος στις εκλογές και ο  ακροδεξιός  Μπολσονάρου στέφθηκε απόλυτος νικητής. Η Βραζιλία η οποία ήλπιζε και αυτή στους άριστους του Μπολσονάρου, σήμερα επισήμως χρεοκόπησε με ότι σημαίνει αυτό για μια χώρα  μεγάλη, με φυσικούς πόρους και  τις δυνατότητες της.

Οι εγχώριοι άριστοι από το 2019 πεινασμένοι για εξουσία και κρατικό χρήμα, οδηγούν τη χώρα στον όλεθρο με πρόσχημα τη πανδημία. Ήρθαν και διέλυσαν τα πάντα δεν άφησαν τίποτα όρθιο και στο τέλος απλά θα μας ανακοινώσουν σαν άλλοι Μπολσονάρου ότι δεν μπόρεσαν, λόγω της πανδημίας να κάνουν αυτά που ήθελαν.

Αυτή τη στιγμή που ο πλανήτης καίγεται το εγχώριο μιντιακό σύστημα ασχολείται με το Πέτρο Κωστόπουλο, ένα από τα αγαπημένα παιδιά του σημιτικού μπλόκ,τον άνθρωπο που “ξεβλάχεψε”  την Ελλάδα ή αλλιώς δημιούργησε την υποκουλτούρα του life style στην Ελλάδα. Αυτή η υποκουλτούρα υπήρξε και ο μεγαλύτερος σύμμαχος του εγχώριου πολιτικού σύστηματος ,για να οδηγήσει τη χώρα στη σημερινή της κατάσταση. Το ερώτημα είναι πότε θα έρθει και η σειρά μας;

Αν οι εγχώριοι άριστοι πάνε σε πρόωρες εκλογές,το κάνουν για να πατήσουν στην ανανεωμένη λαϊκή εντολή και εμπιστοσύνη και να επιβάλλουν σκληρά μέτρα εξαθλίωσης.Να επιβάλλουν και αυτά που δεν πρόλαβαν να επιβάλλουν με τα προηγούμενα μνημόνια. Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας απομονωμένος από το μιντιακό καθεστώς , με ελάχιστα σοβαρά στελέχη φαίνεται αδύναμος να παρέμβει στις υπάρχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στοιχειωμένος από το Μακεδονικό και το δημοψήφισμα δεν φαίνεται να μπορεί να κερδίσει το μεγάλο ποσοστό δυσαρεστημένων Ελλήνων. Σε μια τέτοια κυβέρνηση αρίστων άξιζε μια άλλη αντιπολίτευση , αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση και όταν υπάρχει έλλειψη αντιπολίτευσης το τίμημα είναι βαρύ για το λαό.

Όλγα Κ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.