Αζέροι Τούρκοι βασανίζουν Αρμένιους κρατούμενους (βίντεο)

Αζέροι Τούρκοι βασανίζουν Αρμένιους κρατούμενους (βίντεο)

Ακόμα ένα βίντεο με στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν να βασανίζουν Αρμένιους του Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες.

Αζέροι (Τούρκοι – Τάταροι του Καυκάσου) στρατιώτες κρατούν δύο Αρμένιους, με πολιτική περιβολή, δεμένους πισθάγκωνα και καθισμένους στην άκρη ενός δρόμου.

Οι κρατούμενοι Αρμένιοι εξευτελίζονται και βασανίζονται από τους Αζερότουρκους στρατιώτες.

«Έι, άκου εδώ, το Καραμπάχ είναι Αζερμπαϊτζάν ή Αρμενία;» ρωτά ο Αζερότουρκος στρατιώτης.

«Αζερμπαϊτζάν» λέει ο κρατούμενος.

Τότε ο στρατιώτης τον κλωτσά στο πρόσωπο και του λέει:

«Και η Αρμενία είναι επίσης Αζερμπαϊτζάν».

Αζέροι Τούρκοι βασανίζουν Αρμένιους κρατούμενους (βίντεο)

 

Δεν ξαφνιάζεται κανείς από αυτή τη κλασική τουρκική συμπεριφορά σε αιχμαλώτους και αμάχους. Αυτοί είναι οι Τούρκοι, εμείς οι Έλληνες το γνωρίζουμε.

Στις 9 Νοεμβρίου υπογράφηκε κατάπαυση του πυρός μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων ύστερα από ρωσική πρωτοβουλία.

Υποτίθεται ότι θα σήμανε και το τέλος των εχθροπραξιών, ωστόσο, οι Αζέροι μόλις εισήλθαν στα εδάφη του Ναγκόρνο Καραμπάχ που παραδίδουν οι Αρμένιοι -χάρη στην «καταπληκτική» συμφωνία του Πούτιν- επιδόθηκαν στο πατροπαράδοτο τουρκικό «σπορ» των λεηλασιών, κακοποιήσεων αιχμαλώτων και βασανιστηρίων.

Τα περισσότερα από αυτά τα αζέρικα κατορθώματα βιντεοσκοπούνται από τους Αζερότουρκους και ύστερα διαρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.