Μαραντόνα: Γιατί δεν μπορεί να αποτεφρωθεί ακόμη

Μαραντόνα: Γιατί δεν μπορεί να αποτεφρωθεί ακόμη

Δικαστήριο αποφάνθηκε πως η σορός του αείμνηστου θεού της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα δεν μπορεί να αποτεφρωθεί ακόμη επειδή χρειάζονται το DNA του σε αρκετές εκκρεμείς αγωγές σχετικά με την πατρότητα.

Ο Μαραντόνα πέθανε από καρδιακή ανακοπή και ετάφη στις 26 Νοεμβρίου σε κοιμητήριο έξω από το Μπουένος Άιρες.

Άφησε πίσω του πέντε αναγνωρισμένα παιδιά και έξι με αιτήματα “σύζευξης” όπως είναι ο όρος ειδικότερα για τη νομική σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού.

Στην Αργεντινή αυτά τα αιτήματα είναι μέρος μίας περίπλοκης κληρονομικής διαδικασίας. Ένα από τα έξι φερόμενα παιδιά του, είναι η 25χρονη Μαγκάλι Γκιλ, η οποία ισχυρίστηκε ότι έμαθε πριν από δύο χρόνια ότι ο Μαραντόνα ήταν ο πατέρας της.

Μαραντόνα: Γιατί δεν μπορεί να αποτεφρωθεί ακόμη

 

Την Τετάρτη, δικαστήριο της Αργεντινής αποφάνθηκε ότι η σορός του Μαραντόνα πρέπει να “διατηρηθεί” ώσπου ολοκληρωθούν τα απαιτούμενα τεστ πατρότητας.

“Η κυρία Γκιλ ζητεί να διενεργηθεί εξέταση… και γι’ αυτόν τον σκοπό το γραφείο του εισαγγελέα έστειλε δείγμα DNA” αναφέρθηκε στη δικαστική απόφαση.

Πηγή: NY Post

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.