Στολίστηκε χριστουγεννιάτικα η Σανς Ελιζέ στο Παρίσι

Στολίστηκε χριστουγεννιάτικα η Σανς Ελιζέ στο Παρίσι-Η πιο γνωστή λεωφόρος της γαλλικής πρωτεύουσας, Champs Elysees, έλαμψε την Κυριακή

Η πιο γνωστή λεωφόρος της γαλλικής πρωτεύουσας, Champs Elysees, έλαμψε την Κυριακή με τα χιλιάδες λαμπάκια, να φωτίζουν εκατοντάδες δέντρα για να καλωσορίσουν τα Χριστούγεννα.

Η δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, με την ηθοποιό Λουντιβίν Σανιέ και εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες, μέτρησαν αντίστροφα για να ανάψουν τα φώτα των δέντρων.

Τα 400 δέντρα στην Champs Elysees, λάμπουν με κόκκινα φωτάκια.

Τα φώτα θα είναι αναμμένα από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, από τις 17:00 το απόγευμα, μέχρι τις 02:00 το βράδυ.

Κορωνοϊός – Ισπανία: Το πρόγραμμα εμβολιασμού θα αρχίσει τον Ιανουάριο

Τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει η Ισπανία ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και αναμένει να καλύψει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού εντός έξι μηνών, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ.

Ο Σάντσεθ είπε ότι η Ισπανία και η Γερμανία είναι οι πρώτες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν ένα πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.