Αποδεικνύεται η προδοσία των Γερμανών! Απαίτησαν την παραμονή του τουρκόφιλου Σαράτζ στην Λιβύη!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χέικο Μάας προέτρεψε τον επικεφαλής κυβέρνησης της Τρίπολη να καθυστερήσει την παραίτησή του για να εξασφαλίσει «συνέχεια» στις πολιτικές συνομιλίες που άρχισαν μετά από συμφωνία κατάπαυσης του πυρός. Δηλαδή ο υποτιθέμενος εταίρος της Ελλάδας αποκαλύπτει ότι αυτός στηρίζεται το κάθαρμα που υπέγραψε το ψεύτικο μνημόνιο με τον Ερντογάν το οποίο παραβιάζει ελληνικά, άρα και ευρωπαϊκά κυριαρχικά δικαιώματα!

Ο Φαγέζ αλ Σάρατζ ο οποίος είναι επικεφαλής της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) που εδρεύει στην Τρίπολη, σχεδίαζε να αποχωρήσει στις 31 Οκτωβρίου ως μέρος της συμφωνίας ορόσημου για τον τερματισμό των συγκρούσεων στη Λιβύη. Η Ελλάδα είχε δεκτή με ενθουσιασμό αυτή την απόφαση αφού άνοιγε το δρόμο για την κατάργηση του παράνομου μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης το οποίο είχε την νομιμοποίηση μόνο του αχυράνθρωπο Σαράτζ και όχι της Βουλής της Λιβύης!

Η πρωτοβουλία της Γερμανίας λοιπόν για την παραμονή του είναι κατάπτυστη και αποκαλύπτει τον προδοτικό ρόλο της Γερμανίας κατά της Ελλάδας όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Σε δήλωση που κυκλοφόρησε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σάρατζ, ο Μάας χαιρέτισε την υπογραφή της μόνιμης κατάπαυσης του πυρός την περασμένη εβδομάδα και την έναρξη ενός πολιτικού διαλόγου ως «πραγματική ευκαιρία» για την ειρήνη στη χώρα της Βόρειας Αφρικής.

«Εν όψει της έναρξης των πολιτικών συνομιλιών, ωστόσο, θα θέλαμε να δούμε τον κ. αλ Σάρατζ να αναβάλει την παραίτησή του και να παραμείνει στο αξίωμα για όλη τη διάρκεια του φόρουμ διαλόγου», δήλωσε ο Μάας, προσθέτοντας ότι η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ  τον υποστηρίζει.

«Από την άποψή μας, αυτό θα ήταν σημαντικό προκειμένου να διασφαλιστεί η θεσμική και εκτελεστική συνέχεια στις κρίσιμες εβδομάδες που έπονται», πρόσθεσε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.