Σοκ στη Γαλλία: Συνελήφθη 52χρονος ύποπτος για 160 βιασμούς ανήλικων

Ένας 52χρονος Ιταλός που καταζητείτο στη Γερμανία συνελήφθη στα σύνορα της Γαλλίας φερόμενος ύποπτος για 160 βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις κυρίως σε ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με τη γαλλική υπηρεσία εντοπισμού φυγόδικων, ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή κοντά στη Μυλούζη στα βορειοανατολικά της Γαλλίας.

Κατηγορείται ότι είχε διαπράξει περισσότερους από 160 βιασμούς και επιθέσεις κυρίως στα παιδιά των συντρόφων του από το 2000-2014. Οι αρμόδιοι επεσήμαναν ότι ήδη στη Γερμανία έχουν σχηματιστεί 122 φάκελοι εναντίον του. Γαλλικά Μέσα αναφέρουν ότι ανάμεσα στα αδικήματά του είναι και ο βιασμός της κόρης του για αρκετά χρόνια.

Οι γερμανικές Αρχές ειδοποίησαν τους Γάλλους αρμοδίους στις 7 Οκτωβρίου ότι ο ύποπτος διέσχισε τα σύνορα και μπήκε στη Γαλλία. Οι γαλλικές υπηρεσίες το εντόπισαν και τον συνέλαβαν στις 16 Οκτωβρίου. Τώρα κρατείται στο Κολμάρ ώσπου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έκδοσής του.

Πηγή: BBC News

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.