Ντόναλντ Τραμπ: Πέταξε τη γραβάτα του και ξεσήκωσε τους υποστηρικτές του – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αϊόβα έδωσε την τρίτη προεκλογική του ομιλία, ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την ανάρρωσή του από κορονοϊό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσήκωσε τους υποστηρικτές του με τα προεκλογικά του τερτίπια. “Αν εσείς μπορείτε να φοράτε καπέλο, μπορώ κι εγώ να φορέσω καπέλο!” είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς του και φόρεσε ένα καπελάκι τζόκεϊ. Αμέσως μετά είπε: “Να τη βγάλω τη γραβάτα ή μήπως όχι;” αναρωτήθηκε και υπό χειροκροτήματα και επιφωνήματα των συγκεντρωμένων οπαδών του ο Ντόναλντ Τραμπ έβγαλε τη γραβάτα και την πέταξε προς το μέρος τους προσθέτοντας: “Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Τώρα μπορούμε όλοι να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφα” είπε ξεσηκώνοντας το πλήθος.

Αυτή ήταν μία σπάνια κίνηση από τον Τραμπ που συνέχισε την ομιλία του χωρίς γραβάτα φορώντας το τζόκεϊ καπέλο του.

Ο Τραμπ κέρδισε άνετα την Πολιτεία της Αϊόβα το 2016, ενώ τώρα οι δημοσκοπήσεις τον φέρνουν ισόπαλο με τον Μπάϊντεν. Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να εμφανιστεί σε Βόρεια Καρολίνα και Φλόριντα και την Παρασκευή σε Φλόριντα και Τζόρτζια ενώ το Σάββατο σε Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν. Έχει δεσμευθεί πως θα έχει προεκλογικές συγκεντρώσεις κάθε μέρα έως την 3η Νοεμβρίου που είναι οι εκλογές στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι οπαδοί που προσήλθαν στη συγκέντρωση της Αϊόβα δεν φορούσαν μάσκες ενώ δεν τηρήθηκαν οι κοινωνικές αποστάσεις με την Πολιτεία να παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.