ΝΔ: 27,2%, ΣΥΡΙΖΑ: 16,5% σε δημοσκόπηση της MARC για το Πρώτο Θέμα!!!

Γελάει ο κόσμος με τη δημοσκόπηση που παρήγγειλε στην εταιρεία Marc – ναι, είναι και αυτή μία από αυτές που συνήθως πέφτουν έξω – η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Ο Θέμος Αναστασιάδης, είναι λογικό, βιάζεται να ξεφορτωθεί την κυβέρνηση Τσίπρα, μιας και ο ίδιος χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο 5 εκατ. ευρώ.
Βέβαια θα αργήσει κάπως να ικανοποιηθεί η επιθυμία του. Άσε που μέχρι να γίνουν εκλογές θα έχει δημευτεί, λογικά και η περιουσία του. Αμ το άλλο που το πάτε; Είναι δυνατόν να ελπίζει σε κάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν τον στηρίζουν εκείνοι, που η ίδια τη αδερφή, η Ντόρα Μπακογιάννη, τους χαρακτήριζε εκβιαστές και αποκάλυπτε τη δράση τους.
Η ΝΔ συγκεντρώνει 27,2% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 16,5% του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας MARC που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα». Με ποσοστά κάτω του 3% που αν επιβεβαιωθούν στην κάλπη σημαίνει ότι μένουν εκτός Βουλής καταγράφονται στην δημοσκόπηση η Ένωση Κεντρώων, οι ΑΝΕΛ και το Ποτάμι.
Συγκεκριμένα,  η πρόθεση ψήφου έχει ως εξής:
ΝΔ: 27,2%
ΣΥΡΙΖΑ: 16,5%
Χρυσή Αυγή: 6,2%
ΚΚΕ: 6,0%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,0%
Ένωση Κεντρώων: 2,4%,
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 2,1%
Ποτάμι: 2,0%
Λαϊκή Ενότητα: 1,4%.
Για τον καταλληλότερο για πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει στο 34,5% αφήνοντας πίσω τον κ. Τσίπρα με ποσοστό 22,2%.
Η πιθανότητα για πεντακομματική Βουλή ευνοεί τη ΝΔ που με βάση τα συγκεκριμένα ποσοστά και την διασπορά ψήφων μπορεί να φτάσει και στην αυτοδυναμία και να εκλέξει πάνω από 151 βουλευτές.
Η συσπείρωση του κυβερνώντος κόμματος αυξάνεται, αν και το 66% δηλώνει ότι δεν πιστεύει τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.