Δημοσκόπηση της διαπλοκής με την οποία γελάει ο κόσμος.

Μεγάλο προβάδισμα 16 μονάδων στην Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται σε νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο έχει εκτεθεί ουκ ολίγες φορές και υπενθυμίζεται ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές έδειχνε τη ΝΔ να προηγείται για να χάσει τελικά με 7 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά.
Η αξιωματική αντιπολίτευση στη νέα δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, προηγείται  με 16 ποσοστιαίες μονάδες του κυβερνώντος κόμματος: Παίρνει 32% , έναντι 16% του ΣΥΡΙΖΑ.   
Σύμφωνα με την έρευνα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 16%, η Νέα Δημοκρατία 32%, Χρυσή Αυγή 8%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,5%, ΚΚΕ 6,0%, Ποτάμι 1,5%, ΑΝΕΛ 2,0 και Ένωση Κεντρώων 2%.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 70,5%, έναντι ποσοστού μόλις 12% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος της ΝΔ σταθεροποιείται στην πρώτη θέση στην ερώτηση του καταλληλότερου για τη θέση του πρωθυπουργού με 36%. Ταυτόχρονα αναδεικνύεται και δημοφιλέστερος πολιτικός με δεύτερο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.