Νέα δημοσκόπηση – Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και κάτι που μας προβληματίζει….


Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου η ΝΔ προηγείται με 17,5%, συγκεντρώνοντας 33% (από 32,5% στην προηγούμενη δημοσκόπηση) έναντι 15,5% του ΣΥΡΙΖΑ (αμετάβλητο ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενη σφυγμομέτρηση).
Ολη η δημοσκόπησει ΕΔΩ
Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 7,5% (αμετάβλητο), το ΚΚΕ 7% (έναντι 7,5%), η Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,5% (αμετάβλητο ποσοστό), ενώ από 2% το Ποτάμι (έναντι 1,5%), οι ΑΝΕΛ (έναντι 2,5%), η Ένωση Κεντρώων (αμετάβλητο ποσοστό) και η Πλεύση Ελευθερίας (αμετάβλητο ποσοστό). 1% καταγράφει η ΛΑΕ. Άλλο κόμμα προκρίνει το 6,5% των ερωτώμενων (αμετάβλητο ποσοστό συγκριτικά με την περασμένη δημοσκόπηση). Τέλος, το 15% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ (αμετάβλητο).Νέα δημοσκόπηση - Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΑΚ…ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕ 122,5!!!!
Αν προσθέσουμε τα παραπάνω ποσοστά μας βγάζει το 100%. Ωστόσο, ως επιλογές στην πρόθεση ψήφου υπάρχουν και το «ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ», όπως και η «ΑΠΟΧΗ», οι οποίες συγκεντρώνουν 7% και 15,5% αντίστοιχα. Με βάση και αυτά τα ποσοστά, έχουμε ένα 122,5%!

Όπως αντιλαμβάνεστε γίνεται μια προσπάθεια εντυπωσιασμού και πλεονεκτήματος της ΝΔ, αφού αν υπολογίσει κάποιος την «ΑΠΟΧΗ» και το «ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ», αυτόματα το γαλάζιο κόμμα δεν μπορεί να συγκεντρώνει το ίδιο ποσοστό. Άρα εύλογη είναι η απορία μας αν πρόκειται για «λαθάκι». Άλλωστε το ΠΑΜΑΚ μας έχει αποδείξει και το παρελθόν ότι είναι επιρρεπές σε «μικρολαθάκια» στις δημοσκοπήσεις

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.