Δημοσκόπηση GPO: Οι Έλληνες θέλουν… «Βόρεια Μακεδονία» και lockdown ή κάνοντας το «μαύρο», «άσπρο»!

Ακόμη ένα… πρωτότυπο δημοσκοπικό εύρημα από εταιρεία η οποία «ανέγνωσε» την ελληνική κοινή γνώμη.

Όπως αναφέρεται δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» κατέγραψε ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων επικροτούν την πολιτική της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα (επομένως και στο θέμα της «Βόρειας Μακεδονίας») όπως και στο θέμα της Υγείας δηλαδή τις απαγορεύσεις και τα lockdown και τις απειλές κατά όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.

Είναι άγνωστο που ακριβώς έγινε η δημοσκόπηση αυτή σε ποιο timeline αλλά όπως αναφέρεται το 67,8% των ερωτηθέντων υπερψηφίζει τις κυβερνητικές επιλογές στα εθνικά, και το 54,8% στον τομέα της Υγείας, ενώ το μεγαλύτερο «όπλο» στα χέρια της κυβέρνησης αποδεικνύεται το σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας (με ποσοστό έγκρισης 73,5%).

Με άλλα λόγια αφού οι Έλληνες έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα το μόνο που απομένει η είναι η κυβέρνηση να τους μετασχηματίσει ψηφιακά κάτι που φαίνεται πως το θέλουν πολύ.

Όσο για την πρόθεση ψήφου η κυβέρνηση προηγείται με 12,4% του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.