Προκλητικός και αμετανόητος ο Κασιδιάρης

Αμετανόητος εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Ηλίας Κασιδιάρης σε δηλώσεις που έκανε μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο έκρινε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Αναφέρει ότι υπήρξε καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας αλλά και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, ενώ στρέφεται κατά του πολιτικού κόσμου. “Το τεκμήριο της αθωότητας καταπατήθηκε πλήρως και με σκαιότατο τρόπο από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Προσωπικά, αντιμετώπισα ανάλογες διώξεις και πριν από λίγα χρόνια και τις αντιμετώπισα με επιτυχία, καθώς κατάφερα να εκλεγώ βουλευτής και μέσα από τη φυλακή”, είπε μεταξύ άλλων, με προκλητικό ύφος.

“Είναι ανεπίτρεπτο εν μέσω αυτής της διαδικασίας να στοχοποιούνται και να πλήττονται οικογένειες, να πηγαίνουν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι που έχουν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους γονείς να φροντίσουν. Αυτές οι διαδικασίες είναι ανήθικες και ξεφεύγουν από το πλαίσιο της πολιτικής διαμάχης”, πρόσθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη δήλωση μετά την καταδίκη του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.