Πως ένα non paper έκαψε τον Θεοδωρικακο – Έξαλλοι στο Μαξίμου μαζί του

Παρά την οργή και ενόχληση που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκνευριστεί πολύ με τον… στενότατο συνεργάτη του, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Κι αυτό διότι ενόσω βρισκόταν στην Κρήτη και έτρωγε καλτσούνια με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, ο Μητσοτάκης πληροφορήθηκε ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει στείλει ένα non paper με το οποίο απεκδύεται όλων των ευθυνών για το φιάσκο διαρκείας με τις μάσκες που δεν… έχουν φτάσει ακόμη στα σχολεία και «δείχνει» το υπουργείο Παιδείας.

Αυτό, λοιπόν, δεν άρεσε καθόλου στον πρωθυπουργό, τόσο γιατί δεν είχε ενημερωθεί -αν και ο Θεοδωρικάκος συνηθίζει να τού λέει τα πάντα- όσο και γιατί καταλαβαίνει πως τώρα που «χοντραίνει» το παιχνίδι, αν αρχίσει ο κάθε υπουργός να εκδίδει non paper κατά των συναδέλφων του, το κυβερνητικό πουλόβερ θα αρχίσει να ξηλώνεται επικίνδυνα…

matrix24.gr periodista.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.