Όχι άλλη προπαγάνδα, όχι άλλες κωλοτούμπες… μπουχτίσαμε!!!

Ο νέος… Μωυσής έχει βάλει στόχο να μας τρελάνει ή από την αμετροέπεια και την αλαζονεία του δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα, όπως λέει κι ο λαός.

Διότι δεν εξηγούνται διαφορετικά όλα όσα μας λέει με τα τραγελαφικά διαγγέλματα που τον εξωθούν να κάνει οι… άριστοι ανίκανοι, τα οποία τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Νομίζουν ότι με επικοινωνιακά τεχνάσματα και πακτωλό χρημάτων στα μέσα ενημέρωσης το «ισχυρό χαρτί» θα μείνει στο απυρόβλητο.

Ε λοιπόν, είναι γελασμένοι αν το πιστεύουν.

Κατ΄αρχάς αυτό δείχνει ότι δεν σέβονται αφενός τον ελληνικό λαό με την δυστυχία που του έχουν σπείρει και αφετέρου επιβεβαιώνουν ότι ζουν σε άλλη χώρα, αποκομμένοι από την κοινωνία και τα προβλήματά της, μέσα στην ασφάλεια της γυάλας του Μαξίμου.

Και θέλει ο κύριος Μητσοτάκης να μας πείσει ότι όλα πάνε βάσει σχεδίου.

Δυστυχώς ποτέ δεν είχε συγκεκριμένο σχέδιο ανόρθωσης της χωράς και αυτό το καταλαβαίνει κι ο κάθε αδαής.

Το μόνο σχέδιο που είχε και έχει είναι πως θα ικανοποιήσει τον Ζάεφ και τα συμφέροντα των Σκοπίων, αλλά και πως θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία ικανοποιώντας τις επιθυμίες του Σουλτάνου.

Γι’ αυτό άλλωστε η προπαγάνδα του έχει ως στόχο την εξουδετέρωση κάθε φωνής που αντιστέκεται απέναντι στην εθνικά ζημιογόνα πολιτική του και γι’ αυτό μας πιπιλάνε καθημερινά το μυαλό με το γελοίο επιχείρημα, «πόλεμο θέλετε;»

Οι καλοπληρωμένοι παπαγάλοι του, δίνουν τα ρέστα τους σε 24ωρη βάση να μας λένε πόσο καλά υπερασπίζεται τα σύνορα, πόσο προσπαθεί να αποτρέψει τον εχθρό και πόσο καλές διαπραγματεύσεις κάνει προκειμένου να αποφευχθούν πολεμικές συγκρούσεις.

Δεν μας λένε όμως τι έχει αποφασίσει πίσω από τις κλειστές πόρτες…

Γιατί δεν δίνει στην δημοσιότητα την συμφωνία του Βερολίνου;

Τι υπέγραψε και βοούν τα ξένα μέσα ενημέρωσης; (Αυτά που δεν ελέγχει)

Τι φοβάται και δεν λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό;

Μήπως το ότι πέραν της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου έχει συμφωνήσει και την αποστρατικοποίηση των νησιών μας;

Γιατί η καλοπληρωμένη προπαγάνδα του σιωπά;

Τι συμβαίνει με την συμφωνία των Πρεσπών;

Κορόιδευε ή όχι τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες (προς άγραν ψήφων) καθώς και τους βουλευτές του που βροντοφώναζαν στα συλλαλητήρια ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική;

Αγωνιζόταν παρασκηνιακά για το μέλλον των Σκοπίων, ναι ή όχι;

Γιατί ο πρωθυπουργός των Σκοπίων τον «εκτέλεσε» στυγνά για την πολύτιμη βοήθεια που του πρόσφερε;

Γιατί πήρε πίσω τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια που του επέβαλε διακαώς η μαμά Μέρκελ και δεν τα κύρωσε η εθνική αντιπροσωπεία;

Μήπως γιατί το τσουνάμι βουλευτών που δεν θα τα ψήφιζε θα έριχναν την κυβέρνησή του;

Κι αφού είναι τόσο σίγουρος ότι θα περάσουν γιατί δεν τα πηγαίνει άμεσα στη Βουλή να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος;

Υπάρχει κανείς να μας απαντήσει;

Προφανώς όχι, διότι το μόνο που ξέρουν οι… άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου μαζί με τον αρχηγό τους είναι να κάνουν μετεκλογικές κωλοτούμπες φτάνοντας στο σημείο να αποκαλούν την άλλοτε προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ιστορική!!!

Να ξέρουν πάντως πως ο λαός έχει πλέον ζαλιστεί και είναι θέμα χρόνου τα τερτίπια της προπαγάνδας μπας και δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα να τους γυρίσουν μπούμερανγκ.

Το τραγικότερο όλων όμως είναι ότι φτάσαν στο σημείο να τους κουνάει το δάκτυλο για τις κυβιστήσεις των Πρεσπών μέχρι κι ο Τσίπρας.

Δηλαδή ανέστησαν ένα πολιτικό πτώμα, στρώνοντάς του τον δρόμο για την ανακατάληψη της εξουσίας.

Ούτε πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών δεν θα ήταν τόσο ανόητος, που θα έλεγε κι ο θείος Γιώργος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.