Ο Μητσοτάκης φέρνει συμφωνία με το Αζερμπαϊτζάν! Βελόπουλός: Θα την εμποδίσουμε με κάθε τρόπο

Είναι στα καλά τους οι άνθρωποι; Την ώρα που το Αζερμπαϊτζάν παρέα με την Τουρκία, τους γκρίζους λύκους και τους ισλαμιστές τρομοκράτες επιτίθεται στην Αρμενία, ο Μητσοτάκης αντί να έχει σηκώσει την γη ανάποδα για να στηρίξει την Αρμενία, αφού αύριο θα έρθει σειρά μας, φέρνει συμφωνία στη Βουλή για συνεργασία Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν!

Η είδηση από το newsbreak.gr

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, αποκαλύπτοντας πως μέσα στην εβδομάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκόπευε να φέρει σύμφωνο συνεργασίας Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν προς ψήφιση στη Βουλή!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Κυριάκος Βελόπουλος απαιτεί από τον πρωθυπουργό όχι μόνο να ακυρώσει οποιαδήποτε σκέψη για συνεργασία με το Αζερμπαϊτζάν, την ώρα που το τελευταίο εισβάλει μαζί με την Τουρκία και τρομοκράτες στην σύμμαχο μας Αρμενία, αλλά προαναγγέλλει ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτει για να ακυρώσει την έλευση αυτής της συμφωνίας!

Νωρίτερα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία απαιτούσε και την ακύρωση της συμφωνίας για τον αγωγό ΤΑΠ, ο οποίος θα μεταφέρει αζέρικο φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Να αποσυρθεί αμέσως η συμφωνία Ελλάδος – Αζερμπαϊτζάν

Την ώρα που το Αζερμπαϊτζάν με την συνέργεια της Τουρκίας και τρομοκρατών επιτίθεται κατά της Αρμενίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση σύμφωνο συνεργασίας Ελλάδος – Αζερμπαϊτζάν! Επιπλέον εξέδωσε απαράδεκτη ανακοίνωση για την εισβολή των Αζέρων και Τούρκων – αντιγράφοντας τις ανακοινώσεις Γερμανίας – ΗΠΑ!

Η Ελληνική Λύση απαιτεί την άμεση απόσυρση του συμφώνου συνεργασίας Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν και θα χρησιμοποιήσει όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτει για να το επιτύχει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.