Που βρήκε το «θάρρος» ο Ερντογάν να ζητήσει αντιαεροπορικά από τον Μακρόν; Μήπως ευθύνονται οι ντόπιοι «πουρκουάδες»;

Η Τουρκία πλησίασε τη Γαλλία για να προμηθευτεί ευρωπαϊκά αντιαεροπορικά συστήματα, ανέφεραν Τούρκοι αξιωματούχοι εξοικειωμένοι με το θέμα, μεταδίδει το Bloomberg.

Ο Μακρόν απάντησε λέγοντας ότι η Τουρκία πρέπει να αποσαφηνίσει τους στόχους της στη Συρία προτού εξεταστεί η ανάπτυξη ευρωπαϊκών συστημάτων, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της γαλλικής Προεδρίας, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο Ερντογάν μίλησε με τον Μακρόν την Τρίτη, όταν η Τουρκία και η Ελλάδα ανακοίνωσαν συμφωνία για επανάληψη των συνομιλιών.

Ηθικό δίδαγμα; Έθνος που δεν σέβεται τον εαυτό του δεν βλέπει άσπρη ημέρα! Όταν εμείς οι ίδιοι αποδεχόμαστε ή συζητάμε εκτρώματα για λύσεις, γιατί οι «πραγματικοί» μας σύμμαχοι να ασχοληθούν καν μαζί μας; Απλά και αυτοί με την σειρά τους αναπροσαρμόζουν τα συμφέροντα, τους σκοπούς και την στρατηγική τους ανάλογα με την «πουρκουάδικη» στάση μας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.