Κυβέρνηση:Η πτώση θα κάνει κρότο!!!

Σας έχω φρέσκα νέα. Και από αυτά θα καταλάβετε πως η αλαζονεία της εξουσίας έχει κυριεύσει τον πρωθυπουργό και τους συν αυτώ.

Το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου λοιπόν, θεωρεί ότι μετά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης κέρδισε ακόμα ένα στοίχημα, το οποίο όπως λένε παρατείνει την παραμονή τους στην εξουσία αφού ο Μητσοτάκης είναι το «ισχυρό χαρτί» της κυβέρνησης.

Πιστεύουν ακόμα οι αθεόφοβοι προπαγανδιστές ότι «παίζουν» χωρίς αντίπαλο καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπερδευτεί με τις συνιστώσες του και προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, ενώ ο πρωθυπουργός επιδίδεται σε μια ακατάσχετη παροχολογία που κατά κύριο λόγο φυσικά είναι μόνο στα λόγια.

Επί της ουσίας ο Μητσοτάκης για τους δικούς του λόγους για μια ακόμη φορά – κατά τα πρότυπα Τσίπρα- έταξε στους πάντες τα πάντα.

Θα επαναλάβω πάλι αυτό που έχω ξαναγράψει.

Αν πραγματικά τον ενδιαφέρει ο απλός Έλληνας πολίτης, τι ακριβώς κάνει γι’ αυτόν προκειμένου να τον ανακουφίσει;

Προχώρησε μήπως στην κατάργηση της κατάσχεσης των τραπεζικών λογαριασμών;

Προχώρησε μήπως στο μέτρο των μεγάλων δόσεων στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία για να τον απαλλάξει από το άγχος και από τα βάρη των υπέρογκων μηνιαίων δόσεων;

Τι ακριβώς έχει να μας πει για το γεγονός ότι οι Έλληνες κυριολεκτικά πεινάνε και καθημερινά πιπιλάει συνεχώς και ανελλιπώς την καραμέλα των επενδύσεων για να τους ρίξει στάχτη στα μάτια;

Απλά και αυτός υπακούει πιστά τις εντολές της μαμάς Μέρκελ η οποία τον έχει δέσει πισθάγκωνα.

Μήπως κάνει κάτι που δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε καταλάβει για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων;

Ότι κάτι κάνει είναι σίγουρο, αλλά πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού και πίσω από τις κλειστές πόρτες στο πάντα φιλόξενο γι’ αυτόν Βερολίνο…

Μήπως έχει την καλοσύνη αλλά και την υποχρέωση να μας πει ποιος ακριβώς τον έχει εξουσιοδοτήσει να προχωρήσει σε μυστική διπλωματία με τους Τούρκους και τους φίλους του τους Γερμανούς;

Το μόνο που τον καίει είναι η εμμονή που τον έχει κυριεύσει με τον κορονοϊό.

Λογικό βεβαίως το βρίσκω, διότι είναι ένα άριστο επιχείρημα προκειμένου να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από την άθλια κατάσταση στην οικονομία και από αυτά που σκέφτονται να μας φέρουν λίαν συντόμως.

Έλεος!!!

Η οικονομία εις τα εξ ων συνετέθη, τα εθνικά θέματα στην χειρότερη καμπή τους, ο κορονοϊός εκτός ελέγχου, οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί σε οργασμό, η κοινωνία σε εξαθλίωση και το σινάφι του Μαξίμου ονειρεύεται την ανάπτυξη από το 2021.

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Ο Τσίπρας με γραβάτα μετράει το χρονόμετρο της εξουσίας αντίστροφα.

Θα τον συμπαρασύρουν οι εξελίξεις και οι μαθητευόμενοι μάγοι που τον περιτριγυρίζουν και τον οδηγούν από το ένα λάθος στο άλλο λειτουργώντας με το θυμικό τους και τις εμμονές τους.

Θυμίζουμε απλά στον γαλάζιο ΓΑΠ πως το «ισχυρό χαρτί» του ΠΑΣΟΚ αποκαθηλώθηκε μέσα σε μια νύχτα από το ίδιο του το κόμμα για τις τραγικές επιλογές του.

Η διαφορά όμως με τον Μητσοτάκη είναι ότι η πτώση του θα κάνει και κρότο!!!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.