Υποκύψαμε στις τουρκικές απαιτήσεις. Βουλευτής της Ν.Δ. το επιβεβαιώνει

Πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσσος Χατζηβασιλείου ο οποίος είναι και διεθνολόγος ανακοίνωσε πως η «μόνη» διαφορά μας με την Τουρκία είναι οι θαλάσσιες ζώνες! Επιβεβαιώνεται λοιπόν η πληροφορία ότι ο κύριος Μητσοτάκης εγκατέλειψε την εθνική γραμμή απέναντι στην Τουρκία και τα δίνει όλα στον Ερντογάν.

C7840245 F156 415D 9882 48F16C8BBE6A
Τάσος Χατζηβασιλείου στον Alpha

Μέχρι πρότινος η μία και μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι η νησιωτική υφαλοκρηπίδα και οι αντιστοιχούσες σε αυτή θαλάσσιες ζώνες. Όχι γενικώς οι θαλάσσιες ζώνες, όπως επιθυμούσε η Τουρκία. Διότι ο καθορισμός της υφαλοκρηπίδας είναι το μεγάλο όπλο της Ελλάδας, αφού μπορεί να φτάσει και τα 200 ναυτικά μίλια, ευρύτερη ίσως και από την ΑΟΖ.

Οδεύουμε λοιπόν σε μια μεγάλη εθνική υποχώρηση που πλέον δεν είναι φημολογία αλλά γεγονός. Αναμένουμε να δούμε τι θα πράξουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όταν κληθούν να μιλήσουν.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.