ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Νέας Δημοκρατίας που έγινε το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, επεφύλαξε και ειδήσεις. Μιλώντας στους εργαζομένους του κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού τους ευχαρίστησε για την καθοριστική συμβολή τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει, προανήγγειλε στις αρχές του 2019 ανακατατάξεις στις γραμματείες της ΝΔ, ενόψει και της έναρξης των ανακοινώσεων για τους νέους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν την ψήφο στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι πέντε γραμματείς θα είναι υποψήφιοι στις τρεις νέες Περιφέρειες της Β Αθηνών. Πρόκειται για τον γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων, Βασίλη Σπανάκη, τη γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος, Ζωή Ράπτη, τον γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τάσο Γαϊτάνη, τον γραμματέα Επιστημονικών Φορέων, Νίκο Κωστόπουλο, και τον γραμματέα Παραγωγικών Τομέων, Βασίλη Ξυπολυτά….

Πηγή: https://www.in.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.