Γιατί επιτρέπουν στην Τουρκία να κάνει σουρωτήρι την ελληνική υφαλοκρηπίδα;

Έχει απόλυτο δίκιο ο κύριος Φίλης όταν στηλιτεύει την περίεργη έως ύποπτη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που ανέχεται την δημιουργία τετελεσμένων από τους τούρκους εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Αυτή τη στιγμή, η Τουρκία συμπεριφέρεται σαν να θεωρεί την ελληνική κυριαρχία, δικό της τσιφλίκι. Και εμείς όχι μόνο τους κοιτάμε, στον αντίποδα τα ΜΜΕ κρύβουν την πραγματική κατάσταση και κάνουν διθυράμβους στον κύριο Μητσοτάκη που παραπέμπουν σε καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου.

Διότι άρθρα όπως η εκτυφλωτική λάμψη του Μητσοτάκη, ο Μωυσής Μητσοτάκης, το τσιτάχ Μητσοτάκης, ο σιμουλτανέ Μητσοτάκης, ο Τσώρτσιλ Μητσοτάκης, θα έκαναν μέχρι και τον Κιμ Γιόνγκ Ουν να κοκκινίσει από ντροπή.
Αυτά λοιπόν τα φαινόμενα είναι άκρως ανησυχητικά. Ποιος ο λόγος αυτού του παρανοϊκού γλειψίματος σε ένα πρωθυπουργό που έχει αποτύχει στα πάντα; Ποιό αόρατο χέρι υπαγορεύει αυτά τα σχιζοφρενικά άρθρα όταν η Ελλάδα καταρρέει;
Διότι ο τελευταίος για τον οποίον γράφτηκαν τέτοια εμετικά άρθρα, ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Και έπειτα άρχισε η ελληνική γενοκτονία. Μήπως αυτές οι καταστάσεις παραπέμπουν στην έναρξη του εθνικού ακρωτηριασμού;

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.