«Πόρτα» για αρκετά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στην ΔΕΘ – Ελάχιστοι συνεργάτες ως ακροατήριο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να παραστεί στην ΔΕΘ στις 12 Σεπτεμβρίου, εκεί που όμως αναμένεται να υπάρξουν ελάχιστοι συνεργάτες του ως ακροατήριο. 

Πολλά κυβερνητικά στελέχη και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου δεν θα παραστούν στη φετινή ΔΕΘ, κάτι που πιθανότατα έχει σχέση και με τα μέτρα που υπάρχουν για τον κορωνοϊό.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει εγκαίρως ότι δεν πρόκειται να παραστούν όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στην ομιλία που θα εκφωνήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Helexpo Forum που θα υποκαταστήσει φέτος τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία αναβλήθηκε προκειμένου να μην υπάρξει περαιτέρω κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού στη συμπρωτεύουσα.

Οι σχετικές προσκλήσεις αναμένεται να σταλούν στους ενδιαφερόμενους υπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς εντός των επόμενων ημερών και όπως μαθαίνουμε θα είναι ελάχιστες όπως πολύ λίγες θα είναι και αυτές που θα σταλούν στους υπόλοιπους παριστάμενους που θα είναι ως επί τω πλείστον εκπρόσωποι της αγοράς και των φορέων της Θεσσαλονίκης. «Ούτε τα μισά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου δεν θα ανέβουν στη συμπρωτεύουσα» όπως μας τονίστηκε χαρακτηριστικά.

 

Εννοείται πως η ίδια προτροπή, να μην ανέβουν στη νύμφη του Θερμαϊκού, έχει δοθεί φέτος και στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς θα επιτραπεί να παρίστανται μονάχα όσοι εκλέγονται στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.