Φρίκη… Η Γερμανία ερευνά 30.000 υπόπτους για παιδεραστία!

Η Γερμανία διερευνά περίπου 30.000 ύποπτους στο πλαίσιο μιας διευρυμένης έρευνας σε δίκτυο παιδεραστών στην περιοχή του δυτικού Μπέργκις Γκλάντμπαχ, ανέφεραν οι αρχές τη
Η μονάδα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο στην πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας διερευνά 30.000 άγνωστους υπόπτους, ανέφερε σε ένα tweet το υπουργείο Δικαιοσύνης για το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος της Γερμανίας.
«Θέλουμε να απομακρύνουμε τους δράστες και τους υποστηρικτές της κακοποίησης παιδιών από την ανωνυμία του Διαδικτύου», ανέφερε το υπουργείο.
Όσοι ερευνώνται είναι ύποπτοι ότι μοιράζονται «πορνογραφικό περιεχόμενο παιδιών και νέων», συμπεριλαμβανομένων «πλασματικών και / ή πραγματικών πράξεων κακοποίησης» σε ανώνυμα διαδικτυακά φόρουμ συζήτησης και ομάδες συνομιλίας, ανέφερε σε δήλωση η μονάδα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο ZAC NRW.
Από την , το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βόρειας Ρηνανίας1η Ιουλίου-Βεστφαλίας σκοπεύει να ξεκινήσει μια ειδική ομάδα σε μια προσπάθεια δίωξης των παιδεραστών στο διαδίκτυο, καθώς και τρομοκράτες και χάκερ στον κυβερνοχώρο, ανέφερε το Spiegel.
«Δεν περίμενα, ούτε κατά προσέγγιση, την έκταση της κακοποίησης παιδιών στο Διαδίκτυο. Αυτό που αποκάλυψε η ερευνητική ομάδα ήταν πολύ ενοχλητικό», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Peter Beisenbach.
Πηγή: newsbreak.gr

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.