Αποκάλυψη τώρα: Μεγάλες δουλειές ετοιμάζει ο Δημήτρης Οικονόμου αλλά τη ζημιά θα την πληρώσει ο Μητσοτάκης

Μεγάλες δουλειές ετοιμάζει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου αλλά το κόστος θα το πληρώσει ο Μητσοτάκης.

Έβγαλε στη διαβούλευση νομοσχέδιο που καταστρέφει περιουσίες πολιτών. Πως τις καταστρέφει; Καταργεί παρεκκλίσεις στην εκτός σχεδίου δόμηση μηδενίζοντας περιουσίες πολιτών και μειώνοντας τον συντελεστή. Το αποτέλεσμα είναι η απομείωση των περιουσιών εκατομμυρίων Ελλήνων.

Μάλλον ο κύριος Οικονόμου δεν αντιλαμβάνεται τη συγκυρία. Δεν αντιλαμβάνεται σε ποια εποχή ζει. Οι πολίτες επιβιώνουν με τεράστια δυσκολία και εκείνος νομίζει ότι έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν για να βγάζουν άδειες.

Προσέξτε τώρα να τι λέγεται: 

Λέγεται ότι χτίζει προφίλ στους δικαστές του ΣΤΕ λέγοντάς τους ότι ακολουθεί τη γραμμή τους προκειμένου να βοηθήσουν σε δουλειές που αναλαμβάνει ο συνέταιρος κος Τσακίρης ή αλλά συνεργαζόμενα γραφεία.

Έχουμε λοιπόν κάποιες ερωτήσεις:

-Ποιο γραφείο κάνει τις πολεοδομικές μελέτες για την Ελληνικός Χρυσός στη Θράκη;

– Ποιος θα πάρει ή έχει πάρει με απευθείας αναθέσεις τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια Σαντορίνης, Μυκόνου, Ελαφονήσου και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης;

Οι περιοχές δεν είναι από τις φτωχές. Ξέρει που στοχεύει ο υφυπουργός.

Στο νομοσχέδιο που απομειώνει έως εξαφανίζει την περιουσία των πολιτών δίνει τελικά κίνητρα για ξενοδοχεία εκτός σχεδίου. Και αν είναι καλός με το ΣΤΕ ελπίζει ότι θα του τα εγκρίνουν.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν κάτι; Γιατί λέει ότι ενημερώνει τον Υφυπουργό  που παρακολουθεί  το Κυβερνητικό Έργο και του βάζει καλό βαθμό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.