Υβριστικό tweet Ρότσιλντ κατά Μητσοτάκη για το Kassiopi Project: Τον χαρακτηρίζει «ανόητο»

Με έναν ανοίκειο χαρακτηρισμό κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την αντίθεσή του στο Kassiopi Project ο Νατ Ρότσιλντ, γιος του Λόρδου Ροτσιλντ, η οικογένεια του οποίου κατέχει εδώ και πολλά χρόνια ιδιοκτησία (έπαυλη) σε κοντινή απόσταση από την έκταση όπου δρομολογείται η επένδυση της NCH Capital στην Κέρκυρα.

Με αφορμή την προ ημερών επίσκεψη του Πρωθυπουργού για την επίσημη έναρξη των εργασιών του Kassiopi Project και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα, σύμφωνα με το capital.gr, ο Νατ Ρότσιλντ με δύο αναρτήσεις του (φωτογραφία) στο Twitter χαρακτήρισε «ανόητο» (foolish) τον Έλληνα Πρωθυπουργό «που προασπίζεται αυτό το έργο» και «φιάσκο» την άνω των 120 εκατ. ευρώ επένδυση στην περιοχή Ερημίτης στην Β.Α. Κέρκυρα.

Ο 49χρονος τραπεζίτης που κατοικεί στην Ελβετία, πέραν των ανοίκειων χαρακτηρισμών κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού, στις αναρτήσεις του χαρακτήρισε την επένδυση ως «απόλυτη περιβαλλοντική καταστροφή» που οδηγεί την Κέρκυρα πίσω στη μαζική ανάπτυξη τύπου δεκαετίας ΄70 και δεν προσφέρει τίποτα στην τοπική οικονομία.

Παράλληλα, δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία από τις κινητοποιήσεις κατά της επένδυσης, κάνοντας λόγο για χιλιάδες κατοίκους που συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό κατά την άφιξή του στην εκδήλωση των εγκαινίων, εκδήλωση που χαρακτήρισε «ιδιωτικό πάρτι επίδειξης».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.