ΒΙΝΤΕΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;

Το ζήτημα της χρηματοδότησης των Μέσων Ενημέρωσης θίγει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα. Όπως αναφέρεται, το βίντεο με τίτλο “πόσο κοστίζει ο Μωυσής”, σχετίζεται “με την αδιαφανή χρηματοδότηση των Μέσων Ενημέρωσης από την κυβέρνηση”.

Νωρίτερα σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα η λίστα χρηματοδότησης των 1.232 Μέσων, σημειώνοντας: “Μην διανοηθεί να αλλοιώσει τη λίστα ο ΥΠ.ΟΙΚ.”.

Αναλυτικά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως “ενώ ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για ακόμη μία φορά πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για τη λίστα με τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Είπε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες «ποιοτικού και ποσοτικού ελέγχου» από το Υπουργείο Οικονομικών”.

“Γιατί αρνείται να δημοσιοποιήσει σήμερα τη λίστα, αφού οι εντολές για διαφήμιση με συγκεκριμένα ποσά προς κάθε Μέσο έχουν ολοκληρωθεί; Η λίστα υπάρχει και είναι ζήτημα Δημοκρατίας να δοθεί σήμερα κιόλας στη δημοσιότητα”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απευθύνει, δε, προειδοποίηση στον Υπουργό Οικονομικών “να μην διανοηθεί να επιχειρήσει να αλλοιώσει τον κατάλογο των 1.232 Μέσων που κατέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στα πρακτικά της Βουλής. Να μην τολμήσει να αφαιρέσει εκ των υστέρων τα ανύπαρκτα Μέσα, τα Μέσα εκτός του Οnline Μητρώου Media που παράνομα έλαβαν εντολές κρατικής διαφήμισης ή τα Μέσα που έλαβαν ποσά αναντίστοιχα με το μέγεθός τους”.

Σε διαφορετική περίπτωση, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, “οι ευθύνες του ΥΠ.ΟΙΚ., όπως ήδη ισχύει για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν θα είναι μόνο πολιτικές”.

Δείτε το βίντεο:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.