Ο Στέλιος Πέτσας εξαντλεί τα χρονικά περιθώρια για τη λίστα της κρατικής διαφήμισης για την COVID-19 ενώ ο δικός του “χρόνος” στο υπουργείο … τελειώνει!

Πανικόβλητοι … υπεκφεύγουν! Παράλληλα όμως προκαλούν απίστευτο κακό στην ίδια την Δημοκρατία αλλά και τα ΜΜΕ αφήνοντας να κυριαρχεί ένα “γκρίζο” πέπλο καχυποψίας, ανεξέλεγκτων “διαρροών” για ποσά και “προνομιούχους”, αλληλοκατηγοριών – καρφωμάτων και υπονοούμενων, πραγμα βέβαια που δημιουργεί πολιτικές “υποψίες” οτι ίσως και να το “εργαλειοποιεί” ο κυβερνητικός σχεδιασμός σκόπιμα…

Δεν ανακοινώνει λοιπόν τα στοιχεία από την διαφημιστική καμπάνια  για την αντιμετώπιση της COVID-19 η κυβέρνηση.

Επαναλαμβάνει την παλαιότερη της θέση πως τα στοιχεία θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν οι πληρωμές, χωρίς να προσδιορίζει το πότε. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αυτό μπορεί να γίνει ως το Μάρτιο του 2021, για την τρέχουσα εκστρατεία. Επιπλέον προσθέτει ο Σ. Πέτσας πως τώρα διεξάγεται ποιοτική έρευνα,  ενώ εκ των προτέρων η νομοθεσία ζητάει ποσοτικά στοιχεία για τη διάθεση των χρημάτων.

«Η εκστρατεία για τον κορωνοϊό ήταν συνεκτική και μεθοδική και έσωσε ζωές. Δεν μπορεί να δοθούν ποσά στη δημοσιότητα πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια και οι διαδικασίες. Τώρα διεξάγεται ποιοτική έρευνα. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και οι πληρωμές από το υπουργείο Οικονομικών θα δοθούν τα ποσά στη δημοσιότητα», δήλωσε ο Σ. Πέτσας.

 

Με πληροφορίες από typologies.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.