«Έδειχνε εντυπωσιασμένη..» – Ο Τράγκας διέσυρε δημόσια Σία Κοσιώνη και Παπαχελά για μαγειρέματα με τις δημοσκοπήσεις – Τα ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε ένα απόσπασμα από το νέο άρθρο του Γιώργου Τράγκα στον crashonline.gr

Η δημοσκόπηση που παρήγγειλε ο ΣΚΑΙ και παρουσίασε χθες η κα Κοσιώνη με τον κο Παπαχελά οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχουμε ένα τέλειο πρωθυπουργό, ένα κορυφαίο πολιτικό στο τιμόνι της χώρας και μία κυβέρνηση πανίσχυρη. Αλάνθαστη και φιλάνθρωπη. Ακούγοντας την αγιογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη σκέφτηκα ότι μετά το lockdown και πριν έρθουν καλά καλά τα σταφύλια της οργής, το 5ο μνημόνιο θα μας πάει σε εκλογές. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο έμπειρος κος Παπαχελάς είπε με νόημα : « με τέτοια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή 20 μονάδες και τέτοιο προβάδισμα σε δημοφιλία, κάποιος θα σκεφτόταν να πάει σε εκλογές!». Η κα Κοσιώνη έδειχνε εντυπωσιασμένη για το πολιτικό μέγεθος και το κεφάλαιο του ΘΕΙΟΥ, του δημάρχου συζύγου της. Θα έλεγα ότι μέσα στο τηλεοπτικό πλατό του ΣΚΑΙ ήταν όλοι κεχηνότες από ευτυχία. Έρεε καμπανίτης οίνος. Όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης ήταν τοποθετημένα σωστά. Εμπιστοσύνη του κόσμου για την ασφάλεια και την προάσπιση της υγείας του. Θετικές εντυπώσεις για τη σωστή κατεύθυνση των κυβερνητικών μέτρων για την οικονομία.

Αστρονομικές αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Πολιτική μαγεία, τόλμη και γοητεία για τη λάμψη και το μεγαλείο του μεγάλου αναστήματος του κου Μητσοτάκη. Οι κάρτες η μία μετά την άλλη τοποθετημένες σωστά και πασπαλισμένες με άχνη φόβου για επιστροφή κορωνοϊού. Πίσω από τον Μητσοτάκη η παλλαϊκή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του καθηγητή Τσιόδρα. Η πλειοψηφία των Ελλήνων  φωνάζει και ψηφίζει «Τσιόδρας και ξερό ψωμί». Για την ακρίβεια, Τσιόδρας, ανεργία, φτώχεια και πείνα αλλά απαραίτητος για να απομακρυνθεί ο κορωνοϊός με τις ακίδες. Όλο το δελτίο του ΣΚΑΙ ήταν χθες η αποθέωση του μεγάλου (υ)ιού του Μητσοτάκη. Ένας στους δύο Έλληνες κοιμάται και ξυπνάει  έχοντας στο νου στη μορφή του και τα λόγια του. Βάλσαμο στην ψυχή όλων των φτωχών και των ανέργων. Όλες οι καθαρίστριες, οι συμβασιούχοι, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, στην ΕΥΔΑΠ, οι έμποροι, οι καταστηματάρχες, οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό, οι νησιώτες, οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών, της Μαλακάσας, οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια, σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης, όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία κάνουν το σταυρό τους και ανάβουν κεριά στον κορυφαίο δημοκράτη και φιλολαϊκό πολιτικό. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ανάβουν κεριά για όλα τα μέλη της οικογένειας που παλεύουν να ταϊσουν τον ελληνικό λαό και τραγουδάνε όπως η Εβίτα. Don’t Cry for me Argentina.

Όσοι παρακολουθούσαν χθες τη δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ κατάλαβαν ότι μας πηγαίνει για εκλογές, πριν από το 5ο μνημόνιο. Ενδεχομένως μάλιστα να μας πάει σε κλίμα  νέων στοχευμένων μέτρων για τον κορωνοϊό ή σε ένα μείγμα ατμόσφαιρας έντασης με την Τουρκία και φόβου για τον στατιστικά ανύπαρκτο  covid-19. Σε τέτοιες καταστάσεις, με τέτοιες μαγειρεμένες ατμόσφαιρες, εκτιμά ότι ο κόσμος θα στραφεί προς την παρούσα και υπάρχουσα εκτελεστική εξουσία.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.