Και οι συμμαθητές έχουν ψυχή…ειδικά αν στην εταιρεία που διευθύνουν δούλευε πρωθυπουργός…

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα άρθρα και οι πληροφορίες για το σχέδιο ανάπτυξης της χώρας…την αξιοποίηση των πόρων της Ε.Ε…την δημιουργία ομάδας κρούσης υπό τον πρωθυπουργό για το λεγόμενο «recovery plan»….
Μέσα σε όλα αυτά και σε κομβικά θέματα που αφορούν στην ενέργεια…τις αερομεταφορές…τον τουρισμό…τη µεταµόρφωση της χώρας και τον εκσυγχρονισµό του αναπτυξιακού της µοντέλου….
Ακούγεται και γράφεται συχνά πυκνά από έγκριτες εφημερίδες που πρόσκεινται φιλικά στην κυβέρνηση το όνομα της εταιρείας συμβούλων «McKinsey & Company»…με κομβικό ρόλο και λόγο στην επίτευξη των ανωτέρω…
Για να είμαστε σαφείς δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα…
«ΤΟ ΒΗΜΑ»

Θα μου πείτε και που είναι το θέμα…το πρόβλημα…;
Ε όσο να ναι… δεν είναι η μόνη εταιρεία του χώρου η «McKinsey & Company»….
Υπάρχουν και άλλες σοβαρές & αξιόλογες εταιρείες συμβούλων στην Ελλάδα…
Όμως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα…μια μικρή λεπτομέρεια που δεν πρέπει να μας ξεφεύγει… Ο κ. Μητσοτάκης όπως προκύπτει από το βιογραφικό του έχει εργασθεί για 2 χρόνια ως σύμβουλος στην «McKinsey & Company»….

Υπάρχει και μια σύμπτωση….ο κ.Γιώργος Δ. Τσόπελας (Senior Partner και Διευθύνων Σύμβουλος της McKinsey σε Ελλάδα & Κύπρο) ήταν συμμαθητής του κ.Μητσοτάκη στο Κολλέγιο...(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, «Κυριάκος Μητσοτάκης: Σπάνιες φωτογραφίες από τα μαθητικά του χρόνια στο Κολλέγιο» 19/1/2016)

Υ.Γ
Και οι συμμαθητές έχουν ψυχή…
ειδικά αν στην εταιρεία που διευθύνουν δούλευε ως σύμβουλος πρωθυπουργός…!!!

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.