Απίστευτη αντίδραση πιτσιρικά μόλις είδε τον Μητσοτάκη – Θα κλάψετε με τη… λιποθυμία (vid)

Viral έγινε ένας πιτσιρικάς από το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας, ο οποίος κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την αντίδραση του μπροστά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την δυνατότητα να δουν από κοντά τον Πρωθυπουργό είχαν το πρωί της Δευτέρας (1/6), οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Καλλιθέας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τους μαθητές και με τους δασκάλους, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε και κάποιες τάξεις, κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι ο ίδιος μπήκε στην Α΄Δημοτικού την ώρα που οι μαθητές παρακολουθούσαν το παραμύθι «Μικρό COVID-19», το οποίο εξηγούσε σε αυτούς όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν στην ηλικία τους για τον συγκεκριμένο ιό.

Ο ίδιος μιλώντας σε αυτούς ανέφερε χαρκτήρισε σαν «δύσκολη εξίσωση που κληθήκαμε να λύσουμε όλοι μαζί»,την αντιμετώπιση του ιού ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τα καταφέραμε καλά».

Ωστόσο αυτό το οποίο έκλεψε την παράσταση, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, δεν ήτα κάτι άλλο από έναν πιτσιρικά και την αντίδραση του.

Πιο συγκεκριμένα όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο προαύλιο του σχολείου, μαζί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως έκανε μια πρώτη βόλτα σε αυτό.

Εκεί πέρα βρισκόταν μια δασκάλα, μαζί με τους μαθητές της κι αμέσως η ίδια τους ρώτησε αν ξέρουν ποιος είναι αυτός.

Όταν τους είπε ότι ειναι ο Πρωθυπουργός της χώρας, ένας πιτσιρικάς έκανε πως λιποθύμησε

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.