Τι αντιπροσωπεύει η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Του δημοσιογράφου Θανάση Γκόρδη

Κατερίνα Σακελαροπούλου, νέα Πρόεδρος Δημοκρατίας: ”Το ευρωπαϊκό όραμα, συνδέεται με ένα ΝΕΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ο οποίος δεν αντιστρατεύεται τον ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ“!!!..

Δηλαδή, τον άεθνο διεθνισμό!..

Με αυτή την δήλωση κατά την ορκωμοσία της η προερχόμενη από την ΚΝΕ “Κατερίνα” ξεκαθάρισε και στον πιο αδαή περί τής πολιτικής ότι είναι ταγμένη στον παγκοσμιοποιητικό εθνομηδενισμό.

Για ό,τι κάνει και λέει η Σακελλαροπούλου για τα επόμενα 5 χρόνια τής θητείας της, ο υπεύθυνος έχει ονοματεπώνυμο: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, που την επέλεξε.

Διότι προφανώς έχει τις ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ με αυτήν.

Εμείς που ασχολούμαστε εδώ και πολλά χρόνια με την πολιτική και τις ιδεολογίες, γνωρίζαμε ότι η νεοφιλελεύθερη δεξιά με την αριστερά έχουν κοινό σημείο την αποδόμηση τού έθνους και την υπηρέτηση τής ατζέντας τής παγκοσμιοποίησης (απλά η αριστερά το κάνει με πιο έντονους ρυθμούς, ενώ η νεοφιλελέ δεξιά με πιο ήπιους και ύπουλους…).

Γνωρίζαμε, επίσης, ότι ο Μητσοτάκης είναι νεοφιλελεύθερος δεξιός και όχι τής λαϊκής εθνικοφρονούσας δεξιάς.
Όσοι από τούς ψηφοφόρους τής ΝΔ είναι εθνικόφρονες δεν το ήξεραν;

Και συνέβαλλαν στην ανάδειξή του, αρχικά, ως αρχηγό τού κόμματος τους και έπειτα ως πρωθυπουργό;
Αν δεν το ήξεραν, είναι ανίκανοι στην πολιτική σκέψη.

Αν το γνώριζαν και τον ψήφισαν, είναι κομματικά βολεμένοι.

Ας διαλέξουν…

Ας μην ξεχνούμε δε, ότι ο πρώτος που μίλησε για “νέο πατριωτισμό” – σε βάρος δηλαδή τού παραδοσιακού γνήσιου ΕΘΝΟπατριωτισμού – ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου το 2004, όταν εξελέγη πρόεδρος τού ΠΑΣΟΚ. Ακολούθησαν ο Τσίπρας, και προσφάτως η Γιάννα Αγγελοπούλου, προσπαθώντας με την φράση “νέα πατριδογνωσία” να δικαιολογήσει τον ΜΗ εθνικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ τού 1821!

Όλοι οι παραπάνω είναι εθνομηδενιστές. Και για όλους αυτούς το πρόθεμα “νέος“, “νέα“, έχει την σημασία τής σταδιακής αποδόμησης τού έθνους. Είναι η “βιτρίνα” αποπροσανατολισμού για τις εθνοπροδοτικές πολιτικές τους. Όποιοι Νεοέλληνες δεν το κατανοούν πλέον αυτό, ούτε τώρα που τα γεγονότα επιβεβαιώνουν όλα όσα γράφω εδώ και χρόνια, είναι ή βλάκες, ή βολεμένοι, ή κομματικοί “μουτζαχεντίν“, ή απλά αρρωστημένα εγωιστές.

Ας διαλέξουν, επίσης…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.