ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για όσα συμβολίζει

Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση του ψεύδους, της αλαζονείας και του αυταρχισμού που έκανε χειρότερη την ζωή των Ελλήνων.

Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που έκανε επικίνδυνες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για όσα αυτή συμβολίζει. Καταψηφίζουμε τους διορισμούς και τα σκάνδαλα. Και δεν σας καταψηφίζουμε μόνο εμείς, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του επί του προϋπολογισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτίμησε ότι η επίθεση στον ΣΚΑΙ είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της έντασης που υιοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια. Μέρος της στρατηγικής είναι η στοχοποίηση μέσων μαζικής ενημέρωσης, υποστήριξε. «Η τρομοκρατία μπορεί να οργανώνεται σε κάποιες γιάφκες γεννιέται όμως στα λόγια του ακραίου διχασμού και θρέφεται σε μια κοινωνία ένα τμήμα της οποίας έχει αποκτήσει ένα αίσθημα ανοχής στη βία».

Οσοι φαντασιώνονται ένοπλους αγώνες να ξέρουν ότι επί των ημερών μας θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Ο προϋπολογισμός

Ο κύκλος της κρίσης θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από τέσσερα χρόνια δήλωσε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Η χώρα πλήρωσε πολύ ακριβά την πολιτική απάτη που τώρα βαφτίστηκε αυταπάτη. Οπως είπε η Νέα Δημοκρατία είχε μειώσει την ύφεση και η χώρα είχε περάσει σε οριακή ανάπτυξη.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.