ΦΛΕΡΤ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ Σαρίδη της Ενωσης Κεντρώων

Ρελάνς στην προσχώρηση του Χάρη Θεοχάρη στη Νέα Δημοκρατία επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, προσεγγίζοντας τον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη, που όλα δείχνουν οτι είναι πολύ κοντά στην σύμπραξη με το κυβερνών κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδης, προχθές δήλωσε ότι δεν θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και κάλεσε την κυβέρνηση να εξετάσει θετικά, μέχρι το τέλος του προϋπολογισμού, την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για τους δανειολήπτες και τα όρια της φτώχειας .

Σήμερα δύο υπουργοί της κυβέρνησης, ο Μιχάλης Καλογήρου και ο Αλέκος Φλαμπουράρης, εμφανίστηκαν στο βήμα της Βουλής να είναι θετικοί στην πρόταση Σαρίδη.

Ο Μιχαλης Καλογήρου κάνοντας έμμεση αναφορά στον κ. Σαρίδη είπε ότι «σημαντική θα είναι η θεσμοθέτηση της νέας νομικής βοήθειας για την υπεράσπιση των αδυνάτων. Ασφαλώς θα ληφθούν υπόψη πρωτοβουλίες, νομοθετικές προτάσεις και από βουλευτές πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας».
Ομως και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, τόνισε ότι τα νομοθετήματα που προωθεί η κυβέρνηση έχουν «ταξική μεροληψία» όπως έχει κι η πρόταση του Γ. Σαρίδη.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.