Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΝΤΑ στον Αλαφούζο: «Συκοφαντίες…»

Σε πολύ υψηλούς τόνους απάντησε η Κουμουνδούρου στις δηλώσεις που έκανε απόψε ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ σύμφωνα με τις οποίες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ο βασικός ηθικός αυτουργός για την τρομοκρατική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Πρόκειται για συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας» επεσήμανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε και με την οποία επιτίθεται επίσης στους Άδωνη Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είναι μια εγκληματική ενέργεια, που καταδικάστηκε απερίφραστα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τόνους. Φαίνεται, όμως, ότι ο κ. Αλαφούζος άδραξε την ευκαιρία της επίθεσης για να εντείνει αυτό που κάνει τρία χρόνια τώρα από τα μέσα ενημέρωσης των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Τη συκοφαντία, που ξεπερνά τα όρια της αθλιότητας. Με τις ανοησίες του κολλητού του κ. Γεωργιάδη, Άρη Πορτοσάλτε, περί ηθικής αυτουργίας της κυβέρνησης, τις οποίες επαναλαμβάνει ο κ. Αλαφούζος, επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αφήσουμε τους άθλιους προπαγανδιστές, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των «ηθικών αυτουργών της τρομοκρατίας» στα τηλεοπτικά τους πάνελ».

Ανάρτηση από τον Νίκο Παππά

Παρέμβαση για το ίδιο θέμα έκανε απόψε και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ο οποίος και επεσήμανε ότι η βομβιστική επίθεση αξιοποιείται για να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε τα επιχειρήματα χυδαία και γελοία.

«Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Δείτε την ανάρτησή του

Νωρίς το πρωί καταδικάσαμε την επίθεση. Ζητήσαμε να μην εργαλειοποιηθεί. Μέχρι το μεσημέρι έγινε η προβλεπόμενη συνεπαγωγή. Τους βομβιστές, λένε, ενέπνευσε και καθοδήγησε η απουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ. Ένα επιχείρημα από τη γκρίζα ζώνη μεταξύ χυδαίου και γελοίου.

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 17 Δεκεμβρίου 2018…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.