Κρεσέντο χυδαιότητας από τον Άδωνη – Επιτέθηκε στον Καψώχα για τη βόμβα στον ΣΚΑΪ

Κι εκεί που νομίζεις ότι δεν πάει πιο «χαμηλά», ένας Άδωνις Γεωργιάδης αποδεικνύει πως το «βαρέλι» δεν έχει «πάτο» τελικά.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από μία ακόμη χυδαιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Σωτήρη Καψώχα, γιατί έκανε λόγο περί «προβοκάτσιας» σχετικά με την βομβιστική επίθεση στην ΕΡΤ.

«Δηλαδή μας λέει ότι τη βόμβα την έβαλε μόνος του ο ΣΚΑΪ, ή ότι την έβαλε η Νέα Δημοκρατία στον ΣΚΑΪ. Ο κάθε ανόητος μπορεί να λέει ότι ανοησία θέλει, αλλά όταν ο ανόητος έχει βήμα κάθε μεσημέρι στη δημόσια τηλεόραση, που πληρώνεται και εσείς κύριε Χατζή και ο εργαζόμενος στον ΣΚΑΪ και ο κύριος Πορτοσάλτε και ο κύριος Λοβέρδος που δεν του αρέσει το εμπάγκο, ε τότε κάτι πολύ βρώμικο, δυσώδες και νοσηρό υπάρχει στην ελληνική δημοκρατία », είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης με το γνωστό του ύφος.

Φυσικά, στα όσα έλεγε είχε ως «βοηθό» τον φίλο του, Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία να συμπληρώνει τις ατάκες του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Απώτερος στόχος του αντιπροέδρου της ΝΔ αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι ήταν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ο κ. Γεωργιάδης άφησε να εννοηθεί ότι τον δημοσιογράφο τον έβαλε ο πρωθυπουργός να κάνει τα σχόλια αυτά, γιατί «ο κύριος Καψώχας δεν λειτουργεί από μόνος του», όπως είπε.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποτελούν έκπληξη οι παραπάνω χυδαιότητες. Άλλωστε δεν έχει συμπληρωθεί καν μία εβδομάδα από το πρηγούμενο «χτύπημά» του: Όταν δηλαδή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε χρησιμοποιήσει τον θάνατο ενός δημοσιογράφου, του Βασίλη Μπεσκένη, ως «όπλο» πολιτικής αντιπαράθεσης.

Το σχετικό απόσπασμα:

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.