Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ Τσίπρα απαντούμε με πράξεις

Στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο όνομά του, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, απάντησε με ανακοίνωσή του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

“Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω, ούτε τη Μακεδονία, ούτε τη Θεσσαλονίκη να ξαναπέσει στα χέρια των απόγονων του Παπαγεωγόπουλου και του Ψωμιάδη” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην ανακοίνωσή του σημειώνει:

“Με δρόμους κλειστούς, με χιλιάδες αστυνομικούς σε όλη την πόλη, σε ένα άδειο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, παρά την κινητοποίηση ολόκληρου του κομματικού μηχανισμού με εισαγόμενους κλακαδόρους από την Αθήνα, ο κύριος Πρωθυπουργός μου επιφύλαξε την εξαιρετική τιμή να αναφερθεί στο πρόσωπο μου.

Το έπραξε μάλιστα για δεύτερη φορά σε δύο μήνες, κάτι που σημαίνει πως είμαστε πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις… Τον διαβεβαιώνω πως θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνει!

Στο παραλήρημα του απαντούμε με πράξεις, με το έργο μας, που αναγνωρίστηκε επανειλημμένα από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Είναι οι ίδιοι πολίτες που στις δημοτικές εκλογές θα δώσουν στους επαγγελματίες του εθνομηδενισμού, στους πιο υπάκουους υπαλλήλους των Βρυξελλών, στους κονφερασιέ της παγκοσμιοποίησης, μια ακόμη ηχηρή απάντηση.

Καλώ όλους τους πατριώτες Έλληνες και Ελληνίδες να σταθούν στο πλευρό μας, απέναντι στην αήθη αυτή επίθεση”.

 

Πηγή: http://www.thestival.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.