ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΙΛΗΣΑΤΕ στην Politico περί «μακεδονικής μειονότητας»;

Συγκεκριμένα στο απόσπασμα της συνέντευξης του Κυριάκου Μητοστάκη που ανέβηκε στα αγγλικά από την “Politico” ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να δηλώνει: «Υπάρχουν φόβοι για “περιφερειακές αναταραχές” στην ελληνική Μακεδονία, όπου αυτονομιστικές δυνάμεις μπορεί να δουν την συμφωνία ως πρόσκληση να οργανωθούν».

Αν ισχύει αυτό το απόσπασμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγνωρίζει τέτοιες αυτονομιστικές δυνάμεις, κάτι το οποίο η Ελλάδα βεβαίως δεν αναγνωρίζει.

Ο ίδιος το αρνήθηκε, αλλά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη μιλώντας σήμερα στη Βουλή, το προχώρησε περισσότερο, είτε το είχε δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είτε όχι…

Όπως είπε από το βήμα της Βουλής: «Είναι ζήτημα χρόνου η διεκδίκηση και καθιέρωση Μακεδονικής μειονότητας στη Μακεδονία μας. Και η κυβέρνηση τα βρίσκει όλα ωραία».

Το ερώτημα βέβαια παραμένει, τι ακριβώς εννοούσε στην “Politico” ο κ. Μητσοτάκης ή αν απλά ήταν ένας προάγγελος των σημερινών δηλώσεων…

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που παίζουν με τη φωτιά ελπίζοντας σε μικροκομματικά οφέλη!

Πηγή: https://www.documentonews.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.