Μία σκανδαλώδης υπόθεση η οποία μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στο Μαξίμου από εκεί που δεν το περιμένει

Οργιάζουν οι φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα που αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου κανονίζουν (μιλούν μάλιστα για συγκεκριμένο συνεργάτη του πρωθυπουργού, Κυριάκο Μητσοτάκη) διαφημίσεις για ιστοσελίδα την οποία διαχειρίζεται τριτοκλασάτος, με προϊστορία ως κρατικοδίαιτος, δημοσιογράφος.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αν και έχει πολύ χαμηλή επισκεψιμότητα δημιουργήθηκε λίγο πριν από τις εκλογές και από τότε έχει γεμίσει με διαφημίσεις από δημόσιες επιχειρήσεις, τράπεζες και αυτοδιοικητικούς οργανισμούς.

Επειδή, από όσα μαθαίνουμε, έρχεται καταιγίδα αποκαλύψεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ας είναι λίγο προσεκτικοί εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου με το πως και σε ποιους μοιράζουν τα χρήματα των φορολογούμενων.

Λένε, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα αγγίξει τον πολύ στενό πυρήνα των συνεργατών του πρωθυπουργού και ενός κορυφαίου υπουργού.

ΥΓ: Ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι φήμες ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος παρουσιάζει ψεύτικες επισκεψιμότητες για την ανυπόληπτη ιστοσελίδα του και ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον οι καθημερινή επικοινωνία με πρόσωπο που εργάζεται ως μετακλητός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.