Ο πρώην γραμματέας του Σαμαρά θέλει χρήση πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία

Eν μέσω κατακραυγής κατά της αστυνομικής βίας και κατά της επεισοδιακής εισβολής της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος δηλώνει αναφανδόν υπέρ της χρήσης πλαστικών σφαιρών από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την efsyn.gr, ο πρώην γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Σαμαρά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio North 98.0 και δήλωσε ότι είναι «προφανώς υπέρ» της χρήστης πλαστικών σφαιρών από την Αστυνομία.

Μάλιστα, ο κ. Βαρτζόπουλος ανέφερε ότι η χρήση πρέπει να γίνεται για την προστασία της έννομης τάξης, ορίζοντας την έννομη τάξη ως «προστασία της περιουσίας και της υγείας των πολιτών από αυτούς οι οποίοι την επιβουλεύονται».

«Οι πλαστικές σφαίρες χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην γίνεται εδώ» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πάντως, δεν σταματά εκεί, αλλά κάνει και παρατήρηση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας ότι… δεν του άρεσε το ύφος των ανακοινώσεων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς το βρήκε «απολογητικό» και δεν καταλαβαίνει γιατί η ηγεσία της «ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να απολογηθεί».

Ότι θα ερχόταν μια ημέρα που ακροδεξιοί του Σαμαρά θα ζητούσαν σφαίρες με στόχο τον λαό δεν ξαφνιάζει κανέναν μας.

Οι πατριδοκάπηλοι εθνοκάπηλοι σαμαρικοί όταν δεν υπονομεύουν την εθνική ενότητα στρέφονται κατά του εσωτερικού εχθρού, του λαού.

Όσο για τις πλαστικές σφαίρες, τα δεκάδες θύματα από αυτές, διαδηλωτές που έχασαν μάτια και άκρα, αποδεικνύουν πως μόνο αθώες δεν είναι.

Ο δημοκρατικός λαός οφείλει να τελεί σε εγρήγορση να υπερασπιστεί τον λαό και την πατρίδα, το Σύνταγμα και τους νόμους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.