ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ να συνδέει τον Πετσίτη με την κυβέρνηση

«Υπόθεση μεταξύ δύο ιδιωτών» χαρακτήρισε την υπόθεση Πετσίτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 104,6. Το ότι ένα φίλος του Νίκου Παππά βρέθηκε από τα πενιχρά εισοδήματα των 4.000 ευρώ να λαμβάνει από μερικούς από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της χώρας τεράστια ποσά, του φαίνεται φυσιολογικό…

«Δεν γνωρίζω τον κ. Πετσίτη» είπε για τον στενό συνεργάτη του κ. Παππά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: «Αν διαβάσω ότι κάποιος πήρε παράνομα κρατικό χρήμα, κάτι που να σχετίζεται με αθέμιτες μεθόδους πλουτισμού θα με απασχολήσει η υπόθεση. Προς το παρόν δεν έχω δει κάτι που να συνδέεται με την κυβέρνηση».

Ερωτηθείς για τη φωτογραφία μπροστά από το τζάκι του Μεγάρου Μαξίμου, είπε ότι πολλοί έχουν φωτογραφηθεί στο συγκεκριμένο σημείο, από δημοσιογράφους μέχρι απλούς επισκέπτες.

Σύμφωνα με τον κ. Κυρίτση, το θέμα πρόκειται να συζητηθεί στην προγραμματισμένη συζήτηση στη Βουλή -μετά από ερώτηση που υπέβαλαν βουλευτές της ΝΔ- και τότε θα δοθούν όλες οι απαντήσεις. Αν και ο ίδιος επισήμανε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες της υπόθεσης, παρά μόνο ό,τι έχει διαβάσει στον Τύπο, ανέφερε ότι ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης εκτιμούν πως το θέμα έχει χαρακτήρα πολιτικού αντιπερισπασμού, για άλλες ανοιχτές υποθέσεις σκανδάλων που εκκρεμούν.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.