ΜΕΝΕΙ… ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ η Λίνα Νικολακοπούλου

Στο μεταξύ, συνάντηση δυο ωρών είχε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα της υποψηφιότητας του δημάρχου της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκαν αναλυτικά οι τρεις υποψηφιότητες τις οποίες έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός, καθώς το Μέγαρο Μαξίμου επιθυμεί να καταλήξει στην καλύτερη επιλογή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο προβληματισμός του πρωθυπουργού έγκειται στο γεγονός ότι οι δυο άλλες υποψηφιότητες, πέραν του Νάσου Ηλιόπουλου, δεν είναι κομματικές.

Το γεγονός αυτό προβληματίζει τόσο τον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον γραμματέα του κόμματος, καθώς, ενώ θεωρούν ότι οι προσωπικότητες των υποψηφίων έχουν μεγάλη αποδοχή από την κοινωνία, δεν ξέρουν αν θα αντέξουν σε ένα σκληρό προεκλογικό αγώνα όπως αναμένεται να είναι αυτός της Αθήνας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται πάντως να καταλήξει τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη» στο ποιος τελικά θα είναι ο υποψήφιος, προκειμένου να ανακοινωθεί το όνομά του.

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.