ΟΤΑΝ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΠΕΡΔΕΨΕ τον Κρίστιαν Μπέιλ με τον… Μπρους Γουέιν!

Ο Κρίστιαν Μπέιλ μίλησε για τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή». (The Dark Knight Rises).

Σε συνέντευξή του στο Variety για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας “Vice” ο 44χρονος ηθοποιός, ο οποίος τώρα υποδύεται τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι είπε ότι συναντήθηκε με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο το 2011 στον Πύργο Τραμπ, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Batman, ή Μπρους Γουέιν, τον φανταστικό χαρακτήρα βιβλίων κόμικς,

Ο πολυεκατομμυριούχος Μπρους Γουέιν έγινε Batman εξαιτίας του ότι οι γονείς του δολοφονήθηκαν μπροστά του από έναν κλέφτη όταν ήταν ακόμα παιδί.

Όπως τόνισε ο Κρίστιαν Μπέιλ ήταν η περίοδος των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» και ο Ντόναλντ Τραμπ του είπε “Έλα στο γραφείο”.

“Νομίζω ότι πίστευε πως ήμουν ο Μπρους Γουέιν, επειδή ήμουν ντυμένος σαν τον Μπρους Γουέιν. Έτσι μου μιλούσε σαν να ήμουν ο Μπρους Γουέιν και εγώ το συνέχισα, πραγματικά” ανέφερε ο Κρίστιαν Μπέιλ.

“Ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Δεν ήξερα τότε ότι θα έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος” πρόσθεσε.

“Και αυτή η ιστορία (η ταινία Vice), ξέρετε, αφορά κατά ένα μέρος το πώς έχουμε φτάσει εδώ με αυτόν … ‘ξεχωριστό νούμερο 1’ να γίνεται πρόεδρος”, ανέφερε ο Άγγλος ηθοποιός.

Ο Μπέιλ συζήτησε επίσης για τη συνεχή απόκτηση και απώλεια βάρους, την οποία υφίσταται για τους κινηματογραφικούς του ρόλους, επιμένοντας ότι πήγε για να δει έναν διατροφολόγο για πρώτη φορά, προτού πάρει κιλά για να υποδυθεί τον Ντικ Τσέινι.

“Αποφάσισα, ότι μπορούσα να πεθάνω, οπότε ίσως θα έπρεπε να πάω να δω κάποιον που πραγματικά γνωρίζει” είπε.(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.