Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ: Ένα έργο λίγων μηνών αγγίζει πολλούς νέους ανθρώπους

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας την τρίτη ημέρα των εργασιών του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ τόνισε πως «μετά από πολλά χρόνια ένα έργο λίγων μηνών αγγίζει πολλούς νέους ανθρώπους, όπως η μείωση των φόρων, οι επενδύσεις, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό».

Τόνισε, επίσης, πως επιστρέφει η αξιοπρέπεια στα Πανεπιστήμια, ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού ενώ έδωσε έμφαση και στις συνταγματικές αλλαγές για παραγραφή αδικημάτων για πολιτικούς.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι δίπλα στην καθημερινότητα του πολίτη σημειώνοντας τον ρόλο και τη δράση της πολιτικής προστασίας ενώ υπογράμμισε, ακόμη, πως ο προγραμματισμός της ΟΝΝΕΔ προβλέπει ότι «κάθε περιοδεία της ΟΝΝΕΔ θα συνοδεύεται από πολιτική παρέμβαση».

Παράλληλα, ζήτησε από τους συνέδρους να στηρίξουν την πρωτοβουλία της οργάνωσης για συλλογή φαρμάκων για την Αλβανία ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ΟΝΝΕΔ θα δώσει την «μάχη των ιδεών την οποία πρέπει να κερδίσει ».

Ο κ. Μαρινάκης, στον λόγο του, έδωσε έμφαση και στις πρωτοβουλίες για την εκπαίδευση σημειώνοντας πως «από τα σχολεία δεν μάθαμε όλη την αλήθεια, όπως τον υγιή πατριωτισμό, τις ψηφιακές δεξιότητες, το περιβάλλον και τις ξένες γλώσσες».

Τελειώνοντας, ο κ. Μαρινάκης, τόνισε ότι «με διάλογο, χωρίς άβατα θα καταθέσουμε μια συνολική πρόταση» και προσέθεσε: «Κερδίζουμε τον λαϊκισμό αλλά, δεν ηττάται σε μια μέρα. Τους κερδίζουμε με αλήθεια. Μεγαλώσαμε με ψέματα …. οι αληθινά προοδευτικοί είμαστε εμείς και όχι εκείνοι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι… Εμείς ενώνουμε, οι άλλοι δίχασαν».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.