ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – Ταχιάου και η συμφωνία για το επόμενο ραντεβού…

Οι δυο τους συζήτησαν για περίπου μία ώρα για την πόλη τους, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικότερα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Καραμανλής και Ταχιάος συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και πως το επόμενο ραντεβού τους θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανήρτησε μάλιστα μια ρετρό φωτογραφία στο Facebook κι έγραψε τα εξής:

«Πριν από 28 χρόνια, ως νεαρός βουλευτής, ο Κώστας Καραμανλής “έβαζε πλάτη” για την εκλογή του Ντίνου Κοσμόπουλου ως δημάρχου Θεσσαλονίκης. Σήμερα, ο επίσης νεαρός δημοτικός σύμβουλος που ποζάρει δίπλα του στην φωτογραφία του 1990 είχε την χαρά να ανταλλάξει μαζί του απόψεις για την πόλη και την πολιτική. Ελάχιστοι διαθέτουν το πολιτικό αισθητήριο του Κώστα Καραμανλή και το ταλέντο να είναι με δυο κουβέντες πάντα to the point. Τον ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διέθεσε. Και όσο για τα υπόλοιπα; Παραπολιτικά δεν υπάρχουν, με τον Καραμανλή μόνο πολιτική. Θα το δείτε εν καιρώ. Που; Στην Θεσσαλονίκη».(

Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.