ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ: Ουσιαστική επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα για τη χώρα

«Η επανεκκίνηση είναι το ουσιαστικό μήνυμα που, ούτως ή άλλως, θέτει η ΝΔ όλο το τελευταίο διάστημα, ουσιαστική επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα για τη χώρα, η οποία βρίσκεται βαλτωμένη τα τελευταία χρόνια από μια πολιτική που δυστυχώς έχει δημιουργήσει αδιέξοδα σε όλα τα επίπεδα» τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”, σχετικά με το μήνυμα που θα αναδειχθεί από το συνέδριο της ΝΔ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

«Ένα κεντρικό μήνυμα για το συνέδριο, αλλά νομίζω και για την επόμενη μέρα, είναι η επανεκκίνηση της χώρας, η επανεκκίνηση της οικονομίας, η επανεκκίνηση και στα ζητήματα τα κοινωνικά, διότι, δυστυχώς έχουμε βαλτώσει και ο κόσμος περιμένει πραγματική ελπίδα για την επόμενη μέρα, περιμένει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και να δει η ζωή του να καλυτερεύει και όχι δυστυχώς να χειροτερεύει όπως έγινε τα τελευταία 3,5 – 4 χρόνια» προσέθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

(Πηγή)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.