ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ. ΣΤΗ δίκη της Χρυσής Αυγής

Στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, θα βρεθεί σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Με επικεφαλής τον πρόεδρο και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΣΥ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον Δημήτρη Χατζησωκράτη και αρκετά στελέχη ακόμη, το κλιμάκιο θα παρακολουθήσει ολόκληρη τη συνεδρίαση και θα στείλει ένα πολιτικό μήνυμα να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να ολοκληρωθεί η δίκη και να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Μήνυμα επιτάχυνσης της δίκης είχε στείλει στις 3 Νοεμβρίου από το Εφετείο ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, που παρακολούθησε την ακροαματική διαδικασία μαζί με την αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου, Τασία Χριστοδουλοπούλου, και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλο.

Με το ίδιο αίτημα στις 12 Οκτωβρίου είχαν βρεθεί στη δικαστική αίθουσα του Κορυδαλλού ο πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Γκρέγκορ Γκίζι, και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον γραμματέα του κόμματος Π. Σκουρλέτη.

Στη σημερινή 304η συνεδρίαση του δικαστηρίου θα συνεχιστεί η ανάγνωση αμέτρητων εγγράφων που προσκομίζει η υπεράσπιση σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να καθυστερήσει όσο περισσότερο μπορεί τη διαδικασία («Μάταια καθυστερούν οι ναζιστές», Εφ.Συν., 01.12.2018).

H δίκη της ναζιστικής οργάνωσης προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς καθώς ικανοποιήθηκε το αίτημα της πολιτικής αγωγής για εντατικοποίησή της: έντεκα είναι οι συνεδριάσεις που θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο, ενώ για τον Ιανουάριο έχουν προγραμματιστεί 14 δικάσιμοι, οι έντεκα εκ των οποίων στο Εφετείο.

 

Πηγή: https://www.efsyn.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.