Ειρήνη Αγαπηδάκη: Η εκλεκτή του Μητσοτάκη για τα προσφυγόπουλα, πολέμια του Τσίπρα

Με σύνθημα «κανένα παιδί μόνο», ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε σήμερα το κυβερνητικό σχέδιο για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα και ανακοίνωσε ως Εθνική Συντονίστρια αυτού την Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι ομολογουμένως μια μορφωμένη κοπέλα.

Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της «Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Έχει συμμετάσχει ως ερευνητική συνεργάτιδα σε πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα στα αντικείμενα της πολιτικής δημόσιας υγείας, της προαγωγής ψυχικής υγείας και πρόληψης ψυχικών διαταραχών, καθώς και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει παρουσιάσει αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών σε περισσότερα από 50 εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Ωστόσο όταν καλείται να πάρει θέση για τα κοινά και την πολιτική, μετατρέπεται σε αντι-ΣΥΡΙΖΑ «χουλιγκάνο».

Ειδικά στις περιπτώσεις που αναγκάζεται να μιλήσει για τον Αλεξή Τσίπρα… το στόμα της «γεμίζει αφρούς».

Η αλήθεια είναι ότι τα χέρια του Μητσοτάκη ήταν «δεμένα» μετά από όλα αυτά.

Πώς θα γινόταν να μην την διορίσει…;;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.